Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Matting

Matting

Hvis du søger efter den bedste måtte på markedet, så er Matting det rette sted at lede. Matting er eksperter i alt, hvad der handler om måtter og leverer kvalitetsmåtter til en lang række af brancher og virksomheder store som små. Derfor er Matting en helt naturlig del af vores udvalg af kontormøbler og tilbehør her hos Kontorspecialisten. Er du i tvivl om, hvilke produkter fra Matting der er bedst til dig og dine behov, så er du velkommen til at kontakte os for mere information og vejledning.

Kontortilbehør fra Matting Solutions

Med et godt underlag fra Matting kan du beskytte gulvet mod slitage fra kontorstolens hjul og snavs fra skoene. Derudover kan en god måtte også bruges på gulvet foran kaffemaskinen, ved printeren eller foran vandautomaten – altså steder, hvor der kan være trængsel og dermed større slitage.

Mange mennesker bruger en stor del af deres vågne timer i hverdagene på kontoret, i receptionen og andre steder i forskellige erhverv, hvor man står meget op ved et skrivebord. Er du en af dem, der husker at komme op at stå engang imellem, så kan en ergonomisk arbejdsmåtte være en god investering. Mattings ergonomiske StandUp måtter er tykke, har en blød kerne og virker derfor aflastende, når man står op ved skrivebordet.

Har du brug for endnu med bevægelse, når du rejser dig op fra kontorstolen, så kan du også overveje et balanceboard, som træner din kropsholdning, styrker muskulaturen og øger blodcirkulationen i kroppen.

13 varer

Faldende orden

13 varer

Faldende orden