Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kontorstole

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Find din nye kontorstol online hos Kontorspecialisten. Uanset om du er på jagt efter en stol til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, er det vigtigt du har styr på kontorstolen, så du giver de bedste forhold for din nakke og ryg.

Kontorstole er efterhånden blevet en hel videnskab – jo mere vi arbejder, desto mere tid bruger vi siddende i en kontorstol foran skrivebordet. Derfor er det super vigtigt, at den stol, man sidder så mange timer på, sørger for god ergonomi og er praktisk i forhold til dine behov.

En kontorstol skal foruden at være funktionel og ergonomisk også være elegant. Designet har meget at sige, uagtet om du handler til erhverv eller privat. Derfor har vi nøje udvalgt kontorstole, som vi mener, er tidløse - af den rette kvalitet og med de rette indstillingsmuligheder.

Hos Kontorspecialisten mener vi nemlig, at praktik og æstetik sagtens kan gå hånd i hånd. 

Så når du udforsker vores udvalg af kontorstole, vil du finde en masse stole i høj kvalitet, som samtidig er både ergonomiske, i flot design og til en skarp pris.

Udforsk de mange valgmuligheder og find din favorit.

Ergonomi og kontorstol - Et vigtigt makkerpar

Ergonomi er et super vigtigt begreb at kende til og være opmærksom på, når man skal vælge ny kontorstol. For hvis kontorstolen ikke har god ergonomi, er den ikke meget værd. I dag skal kontorstole simpelthen tilbyde god ergonomi, hvis de skal have en relevans på markedet.

Det er - heldigvis - langt fra 90’ernes sørgelige kontorstole til de ergonomiske varianter, som vi kender i dag. Forskningen har bidraget til en værdifuld udvikling inden for ergonomi på arbejdspladsen – og vi har idag fået stole, der afhjælper mange af de skader, der kommer med en plads ved skrivebordet hele dagen.

En god, ergonomisk kontorstol giver dig en række forskellige siddemuligheder, støtte til din ryg og lænd samt god siddekomfort. Kort sagt skal den understøtte menneskets behov for ekstra støtte og en varierende siddestilling i løbet af dagen.

Du kan selvfølgelig trygt regne med, at alle de kontorstole, du finder hos Kontorspecialisten, er ergonomiske og vil være utroligt komfortable at sidde på.

Hvilke funktioner skal din ergonomiske kontorstol have?

Så snart du vælger en ergonomisk kontorstol, får du allerede gode funktioner med i forhold til sæde og ryg, som kan justeres. Derudover er det vigtigt at overveje, hvad ergonomiske funktioner som armlæn, vippefunktion samt de rette hjul kan gøre for at skabe en god kontorstol for dig.

Din kontorstol skal skabe de bedste forhold for din ryg, have et komfortabelt sæde samt de rette indstillingsmuligheder. En god kontorstol er altså en vigtig investering i din sundhed, velvære og krop. Ligeledes finder du en kontorstol uden ryg og ståstøttestol, samt kontorstol med høj ryg i vores sortiment. Så der er rig mulighed for at finde en kontorstol til netop dine behov.

Skal du skabe de allerbedste arbejdsvilkår, så skal du sammen med købet af en ny, ergonomisk kontorstol også overveje at investere i et hæve/sænkebord, som fremmer din og dine medarbejderes arbejdsposition. Vil du beskytte gulvet mod ridser og skader fra kontorstolen, så kan det være en idé også at købe et underlag til kontorstolen.

En god kontorstol skal kunne indstilles efter dine behov

Alle mennesker er forskellige, og dermed har vi også forskellige behov. Derfor er det vigtigt, at vores kontorstol kan indstilles til vores højde, drøjde og mest komfortable måde at sidde på. Det er samtidig ikke sikkert, at den rette måde at sidde på i går, er den rette måde at sidde på i dag – og derfor er det vigtigt med en fleksibel kontorstol, så du har mulighed for at opnå en behagelig arbejdsstilling.

Hos Kontorspecialisten prioriterer vi en høj kvalitet og komfort, når vi udvælger de kontorstole, som vi vil forhandle. Stolene kan siddes på og benyttes dag efter dag. Samtidig skal du, der sidder i kontorstolen, være i stand til at opnå den rette arbejdsstilling i din kontorstol mange timer hver uge. Derfor har vi kombineret disse to faktorer i alle de stole, som vi forhandler.

Hvordan finder jeg den rette kontorstol?

Vi er alle forskelligt bygget og har forskellige behov. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis i dit valg af en god kontorstol, og derfor har vi sørget for et udvalg af kontorstole, som formår at kombinere ergonomi og æstetik. Når du skal vælge den rette i blandt vores kontorstole, er der flere punkter, som er værd at overveje:

- Hvad skal stolen bruges til og hvor meget?

- Passer stolen til brugerens kropsbygning?

- Hvordan skal designet være?

- Har du brug for ekstra støtte i form af et armlæn eller nakkestøtte?


Uanset hvilke behov du har, har vi kontorstolen til dig. Vi har både kontorstole med enkle og avancerede funktioner, ligesom du kan finde kontorstole med ekstra nakkestøtte, kontorstole uden ryglæn og meget andet.


Sådan sidder du rigtigt på din kontorstol

Selvom man har fundet den rette kontorstol, stopper arbejdet ikke her. For hvis du ikke sidder på den på en god måde, kan du alligevel komme i problemer. Det er vigtigt at påpege, at der ikke findes én rigtig måde at sidde på, men der er alligevel nogle tips og tricks, som du kan rette dig efter.

Noget af det vigtigste er faktisk, at du sørger for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Vi mennesker er ikke skabt til at sidde ned en hel dag, så derfor bør du prøve at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. Det kan du bl.a. gøre ved at stå op og arbejde (hvis du altså har hæve sænkeborde) eller ved at tage nogle af din møder gående eller stående.

Men når du gerne vil sidde ergonomisk korrekt, kan du rette til efter følgende tips:

- Dine arme og ben skal være i en 90-graders vinkel

- Dine fødder skal stå fladt på jorden

- Dit bord skal være et par centimeter over din albue

- Du må aldrig sidde med benene over kors

- Der skal være plads til omtrent en hånd mellem stolens kant og din knæhase

- Afveksling, afveksling, afveksling

Har du overvejet en ergonomisk kontorstol uden ryglæn?

For de uindviede kan det måske virke helt skørt med en kontorstol uden ryglæn. Men faktisk er der en god grund til, at de bliver mere og mere populære. For selvom det i starten kan virke underligt at sidde uden ryglæn, har kontorstole uden ryglæn faktisk nogle ekstremt gode ergonomiske egenskaber.

De er nemlig med til at gøre dig bevidst om, hvordan du sidder, og dens vippefunktioner sikrer samtidig, at du sidder med rank ryg og derved styrker kroppens core.

Kontorstole uden ryglæn kan give dig muligheden for at skabe en god variaton i arbejdsstillingerne i løbet af dagen. De er således også rigtig smarte supplementer til kontoret, så man evt. kan skifte mellem sin almindelige stol og en uden ryglæn. Man kan også overveje at tilføje et par stykker til virksomhedens mødelokaler.

Giv dine medarbejdere noget at vælge imellem

Variation i udvalget af kontorstole kan faktisk være en super vigtig ting at kunne tilbyde sine medarbejdere. For selvom det kan være utroligt fristende at lave store mængde-indkøb, hvor man køber mange af én model, skal man huske på, at alle ens medarbejdere ikke er ens.

Derfor kan der altså være utroligt stor forskel på, hvordan Britta fra HR sidder godt, og hvordan Poul fra IT sidder godt. Som arbejdsgiver kan der være rigtig god ræson i at have dette med i tankerne, når der skal købes kontorstole.

Hvis du vil glæde dine medarbejdere, kan du give dem nogle forskellige valgmuligheder, så de får den bedste kontorstol til deres krop.

For man skal samtidig huske på, at en god, ergonomisk kontorstol ikke udelukkende er en udgift. Det er også en investering i medarbejderens sundhed. Og en sundere medarbejder er også en gladere og mere effektiv medarbejder. Flere studier peger således på, at god ergonomi bl.a. kan være med til at øge produktiviteten hos medarbejderne samt reducere omkostninger i forbindelse med sygedage.

Køb din kontorstol til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.