Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kontorstole

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

Smarte og funktionelle kontorstole!

En kontorstol skal foruden at være funktionel og ergonomisk også være elegant. Designet har meget at sige uagtet om du handler til erhverv eller privat. Derfor har vi nøje udvalgt kontorstole, som vi mener er tidsløse, og som ligeledes er af den rette kvalitet og har de rigtige funktioner.

Kontorstolen er efterhånden blevet en hel videnskab - for jo mere vi arbejder, jo mere tid bruger vi siddende ved skrivebordet i kontorstolen. Men i takt med, at kontorstolen er blevet mere og mere avanceret, er den ofte også blevet mindre og mindre æstetisk - med mærkelige fangarme og pumper, ergonomiske - men uskønne - tilføjelser, der alle bidrager til praktikken men giver minuspoint på æstetikken.

Hos Kontorspecialisten.dk prioriterer vi bestemt også praktik og komfort - men det er vores mening, at de kvaliteter sagtens kan gå hånd i hånd med kontorstole, der pryder i kontorlandskabet.

Ergonomi er kommet for at blive
Der er langt fra 90’ernes sørgelige kontorstole til de højteknologiske kontorstole vi kender i dag. Heldigvis. For forskningen har bidraget til en værdifuld udvikling inden for ergonomi på arbejdspladsen - og vi har fået stole, der afhjælper mange af de skavanker, der kommer med en 8-timers arbejdsdag på kontoret.

Kontorstole skal kunne indstilles - for mennesker er forskellige!
Vi er alle sammen forskellige. Derfor er det vigtigt, at vores kontorstol kan indstilles til vores højde, drøjde og mest komfortable måde at sidde på. Samtidig kan vi som individer også ændre os - og hvad der var den perfekte måde at sidde på i går er ikke nødvendigvis den samme som i dag.

Derfor er moderne kontorstole fremstillet med en høj grad af fleksibilitet, så du har mulighed for at indstille kontorstolen til din krop - og din dagsform.

Vi prioriterer holdbarhed og komfort
Hos Kontorspecialisten.dk prioriterer vi høj holdbarhed og komfort, når vi udvælger de kontorstole, vi vil sælge. Stolene kan kunne holde til at blive siddet på og brugt, dag efter dag og uge efter uge. Samtidig skal du, der sidder i den, kunne holde til at sidde i stolen mange timer hver uge. Derfor har vi kombineret de to faktorer i de stole, vi tilbyder.