Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kontorstole

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Kontorstol: Find din nye ergonomiske kontorstol i høj kvalitet

En kontorstol skal foruden at være funktionel og ergonomisk også være elegant. Designet har meget at sige, uagtet om du handler til erhverv eller privat. Derfor har vi nøje udvalgt kontorstole, som vi mener, er tidløse - af den rette kvalitet og med de rette indstillingsmuligheder.

Kontorstole er efterhånden blevet en hel videnskab – jo mere vi arbejder, desto mere tid bruger vi siddende i en kontorstol foran skrivebordet. Men i takt med, at kontorstole er blevet mere avanceret, er de ofte også blevet mindre æstetiske. Mærkelige fangarme og pumper, som udgør ergonomiske – men uskønne – tilføjelser.

Hos Kontorspecialisten prioriterer vi bestemt praktik og komfort, men det er samtidig vores mening, at praktik og æstetik sagtens kan gå hånd i hånd. Med vores kontorstole får du en ergonomisk kontorstol i pænt design!

Ergonomisk kontorstol: Ergonomi er kommet for at blive!

Der er langt fra 90’ernes sørgelige kontorstole til de ergonomiske varianter, som vi kender i dag. Forskningen har bidraget til en værdifuld udvikling inden for ergonomi på arbejdspladsen – og vi har i dag fået stole, der afhjælper mange af de skader, der kommer med en plads ved skrivebordet hele dagen.

En god kontorstol der kan indstilles efter dine behov

Alle mennesker er forskellige, og dermed har vi også forskellige behov. Derfor er det vigtigt, at vores kontorstol kan indstilles til vores højde, drøjde og mest komfortable måde at sidde på. Det er samtidig ikke sikkert, at den rette måde at sidde på i går, er den rette måde at sidde på i dag – og derfor er det vigtigt med en fleksibel kontorstol, så du har mulighed for at opnå en behagelig arbejdsstilling.

Hos Kontorspecialisten prioriterer vi en høj kvalitet og komfort, når vi udvælger de kontorstole, som vi vil forhandle. Stolene kan siddes på og benyttes dag efter dag. Samtidig skal du, der sidder i kontorstolen, være i stand til at opnå den rette arbejdsstilling i din kontorstol mange timer hver uge. Derfor har vi kombineret disse to faktorer i alle de stole, som vi forhandler.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol understøtter menneskets behov for ekstra støtte og en varierende siddestilling i løbet af dagen. Det vil sige, at du kan variere din stilling efter behov – hvis du eksempelvis har behov for støtte til din lænd eller ryg. Alt lige fra sæde til ryg- og siddehøjde kan du hæve eller sænke, så du opnår den optimale siddekomfort.

Hvordan finder jeg den rette kontorstol?

Vi er alle forskelligt bygget og har forskellige behov. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis i dit valg af en god kontorstol, og derfor har vi sørget for et udvalg af kontorstole, som formår at kombinere ergonomi og æstetik. Når du skal vælge den rette i blandt vores kontorstole, er der flere punkter, som er værd at overveje:

  • Hvad skal stolen bruges til og hvor meget?
  • Passer stolen til brugerens kropsbygning?
  • Hvordan skal designet være?
  • Har du brug for ekstra støtte i form af et armlæn eller nakkestøtte?

Hvilke funktioner skal din ergonomiske kontorstol have?

Så snart du vælger en ergonomisk kontorstol, får du allerede gode funktioner med i forhold til sæde og ryg, som kan justeres. Derudover er det vigtigt at overveje, hvad ergonomiske funktioner som armlæn, vippefunktion samt de rette hjul kan gøre for at skabe en god kontorstol for dig. 

Din kontorstol skal skabe de bedste forhold for din ryg, have et komfortabelt sæde samt de rette indstillingsmuligheder. En god kontorstol er altså en vigtig investering i din sundhed, velvære og kroppen. Ligeledes finder du en kontorstol uden ryg og ståstøttestol, samt kontorstol med høj ryg i vores sortiment. Så der er rig mulighed for at finde en kontorstol til netop dine behov.

Skal du skabe de allerbedste arbejdsvilkår, så skal du sammen med købet af en ny, ergonomisk kontorstol også overveje at investere i et hæve/sænkebord, som fremmer din, og dine medarbejderes arbejdsposition. Vil du beskytte gulvet mod ridser og skader fra kontorstolen, så kan det være en idé at købe et underlag til kontorstol med.