Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Akustik

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Bæredygtige lydbilleder

Vi skaber bedre lydlandskaber med respekt for mennesker og vores planet.Godt design er langsigtet. Derfor arbejder vi med solide materialer, som giver vores produkter en lang levetid, og samarbejder med dygtige designere, for at opnå et designsprog, der tåler at ældes uden at miste mening.For at reducere vores klima- og miljømæssige fodaftryk, prioriterer vi genanvendt og genanvendeligt materiale.

Få styr på akustikken!

På kontorer og store åbne arbejdspladser, er der ikke altid de bedste forhold i forhold til lyd og akustik. Det kan i høj grad være forstyrrende, hvis der er rumklang, ekko eller andre former for dårlig akustik i de rum, hvor du skal arbejde. Og typisk er det ikke et område, der er stort fokus på, for lyd kan jo ikke ses, og bliver derfor ofte overset. Heldigvis kan du selv gøre en hel del for at forhindre dårlig akustik og sikre bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads. 

Produkter for bedre akustik til kontor

En af de bedste løsninger i forhold til akustik på kontor er at bruge såkaldte akustikplader. Det er typisk plader beklædt med et lyddæmpende materiale som hænges op på væggen og er med til at dæmpe eller sprede lyden, så den ikke ryger rundt i hele kontoret. 

Her på siden kan du dykke ned i vores store udvalg af produkter til at forbedre akustikken på din arbejdsplads. Her finder du blandt andet en lang række forskellige akustikplader i forskellige former og farver. Du kan selvfølgelig også tilpasse de enkelte plader, så de passer ind på arbejdspladsen med hensyn til farver og materialer. Udover den praktiske funktion er alle vores akustikprodukter udført i flot og enkelt design, der passer ind på alle kontorer.

Akustik

Lydbilledet er ikke synligt, men det påvirker os mere end vi tror. Abstracta har udviklet tre symboler for at forenkle forståelsen af vores akustik produkters påvirkning af lydmiljøet:

Absorption: Absorption beskriver, den lyd som rammer en yderside, absorberes og forandres til varme.

Diffusion: Diffusion betyder, at den lyd som rammer en væg ”splintres” således at man undgår ubehagelige refleksioner, også kaldet ekko.

Dæmpning: Dæmpning kræver at et emne afskærmer og mindsker lydniveau fra en side til en anden.

Ring til Kontorspecialistyen tlf. 50526850 vi har mange andre produkter end de viste