Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skranker og reception

2 varer

Faldende orden

2 varer

Faldende orden

Receptions skranker i høj kvalitet fra Kontorspecialisten.dk

Lad os hjælpe dig med at finde de perfekte elementer til indretningen af din reception.
Receptionen er det første, kunder og samarbejdspartnere møder, når de besøger din virksomhed.
Derfor er det en yderst vigtig faktor i at signalere det rigtige fra starten.
Lad receptionen være et professionelt og indbydende rum, der får alle gæster til at føle sig velkomne og behageligt til mode.

Enkelt og stilrent i nordisk tradition

Det nordiske design er kendt for sin enkelhed og sin stilrene tilgang. Når du vælger en skranke eller reception i et enkelt snit, læner du dig op ad denne tradition. Samtidig bruger de skandinaviske og nordiske designere masser af naturmaterialer, som træ og sten i deres designs.
Skranker og receptioner, der indeholder disse, får på samme måde som skandinavisk design, en stoflighed og tekstur, der gør rummet mere dynamisk og varmt end f.eks. en skranke i rent metal.

Førstehåndsindtrykket gør en stor forskel

Uanset hvem der skal besøge din virksomhed, er sandsynligheden at de kommer ind gennem receptionen. Ofte bruger de også en rum tid her, for enten at få et gæstekort, blive hentet af deres vært eller få forklaret, hvor det rigtige mødelokale ligger.
I al den tid, er deres hjerne, omend ubevidst, i gang med at danne sig et førstehåndsindtryk af virksomheden. Den rigtige reception, der afspejler virksomhedens værdier, er derfor en enormt vigtig faktor i dette førstehåndsindtryk.

Fleksible skranker til lange receptionsdage

Når receptionisten skal have en lang arbejdsdag bag skranken, spiller ergonomi en vigtig rolle. Lad receptionsskranken være ergonomisk indrettet, så receptionisten kan hvile ryggen og undgå overbelastninger og skader på kroppen i sit arbejde.
Her kan en skranke, der kan hæves og sænkes, være en god løsning, så det er muligt både at sidde ned og stå op i skranken, uden at skulle forlade den.