Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skærmvægge

17 varer

Faldende orden

17 varer

Faldende orden

Find skærmvægge til kontoret online hos Kontorspecialisten.

Herinde kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af smarte og lydabsorberende skærmvægge, der nemt kan opstilles på kontoret. Med en skærmvæg kan man effektivt få nedbragt støjen på kontoret og skabe et optimalt arbejdsmiljø, uden det går ud over de æstetiske rammer i lokalet.
 

Lyder det som noget, der kan være løsningen på din arbejdsplads?
 

Her hos Kontorspecialisten har vi samlet et bredt udvalg af funktionelle skærmvægge i lækkert design. Har du spørgsmål til vores produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi deler med glæde ud af vores erfaringer, vejleder og hjælper jer i retning af den bedste løsning i virksomheden.


Udforsk udvalget og find de skærmvægge, der passer perfekt ind på jeres kontor.


Få bedre akustik på arbejdspladsen med en skærmvæg

Arbejdspladser er levende miljøer, hvor de fysiske rammer skal kunne tilpasses udvikling og forandring. Her er en skærmvæg en fleksibel og elegant løsning. Flere vægge kan kobles sammen og vinkles trinvist uden brug af værktøj. Der er mange forskellige muligheder for effektiv afskærmning med vores udvalg af skærmvægge. Uanset om du har brug for afskærmning til et stort eller mindre område, eller om du har brug for at forbedre akustikken på kontoret, så har vi også løsninger til dette. Vi fører Abstractas store, omfattende produktsortiment, hvor du bl.a. finder stilrene skærmvægge og akustikplader (DOMO WALL) af ordentlig kvalitet.


En skærmvæg er en del af professionel indretning

En skærmvæg kan benyttes til afskærmning, rumopdeling og som skrive- eller opslagstavle.

Vores skærmvægge leveres bl.a. med overflader som opslagstavler eller som skrivetavler med magnetvirkende whiteboard eller kridtoverflade. Derudover har de forskellige vægge en akustik-effekt med lydabsorberende og brandhæmmende materiale indbygget.

De multifunktionelle vægge giver dig derfor mange muligheder for god og effektiv indretning af dit kontormiljø. Vi har ligeledes et stort udvalg af tilbehør, som giver endnu flere muligheder for god, professionel indretning. Lad dig inspirere af det store udvalg, og find den optimale løsning for dit åbne kontormiljø.

Her hos os får du:

    • - Funktionelle skærmvægge i moderne design.

    • - Skærmvægge i forskellige størrelser og farver.

    • - Professionel rådgivning og Danmarks skarpe priser.

    • - Gratis levering lige til døren – og vi klarer også monteringsopgaver.


Få skærmvægge der matcher kontorets indretning

Hos Kontorspecialisten forstår vi, at en harmonisk balance mellem funktionalitet og æstetik er afgørende for trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi ikke blot skærmvægge, der forbedrer akustikken, men også vægge, der komplementerer og forstærker kontorets visuelle udtryk.


Vi kender fuldt ud betydningen af et indbydende kontorlandskab, og her spiller hver detalje en rolle i den overordnede stemning og stil. Vores udvalg af skærmvægge afspejler dette princip ved at tilbyde et mangfoldigt sortiment, som omfatter en bred vifte af størrelser, farver og stoftyper. Uanset om du søger en subtil, neutral farve for at skabe ro og sammenhæng eller en livlig farvenuance, der tilfører dynamik til rummet, har vi løsninger, der opfylder dine ønsker. Vi har skærmvægge, der kan integreres smidigt med eksisterende møbler og farvetemaer i ethvert kontormiljø. Fra de mere traditionelle og diskrete design til de moderne og dristige udtryk, er hver skærmvæg udvalgt med omhu for bedre at understøtte din unikke virksomhedsidentitet og arbejdskultur.


Investér i skærmvægge og lad os hjælpe dig med at skabe et kontor, hvor hvert element bidrager til en inspirerende og motiverende atmosfære, hvor medarbejdere ikke blot arbejder, men trives og udfolder deres potentiale.


Bredt udvalg af skærmvægge i høj kvalitet

Hos Kontorspecialisten har vi altid et bredt udvalg af skærmvægge i høj kvalitet. Uanset om du er på jagt efter rumdelere eller skærmvægge til gulvet, eller om det skal være en variant, som kan monteres på skrivebordet, kan du finde det hos os.

Skærmvægge der kan monteres på skrivebordet

Skærmvægge til skrivebordet er ganske populære på mange kontorer. Specielt hvis man sidder i åbne kontormiljøer, kan de være ganske funktionelle. Dels giver de en mere naturlig rumopdeling, men de fungerer også lydabsorberende, hvilket er rigtig rart i særligt åbne kontormiljøer, hvor støj nogle gange kan være et problem. Derudover kan skærmvæggene faktisk også fungere som opslagstavle, så man kan holde styr på sine mange noter og post-its. I udvalget finder du også mange mobile skærmvægge til skrivebordet, så der super nemt kan rykkes rundt, hvis det er nødvendigt. 

Skærmvægge til gulvet

Er du på jagt efter de lidt større skærmvægge til gulvet, klarer vi også den.

Disse kan i endnu højere grad bruges til rumopdeling, da skærmvægge til gulve giver mere afskærmning end skærmvæggene til skrivebordet. De lyddæmpende skærmvægge kan nemt sættes sammen, så de nærmest fungerer som skillevægge på kontoret, hvor man kan skabe små ekstra rum på kontoret. De smarte skærmvægge til gulve er også oplagte på skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor de kan bruges til at skabe små ekstra rum eller arbejdsstationer.


Køb skærmvægge til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspecialisten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.

Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.


Ofte stillede spørgsmål om skærmvægge

Hvad er en skærmvæg?

Skærmvægge, bordskærm, gulvskærm eller rumdelerskærm? Kært barn har mange navne, men fælles for dem er, at de fungerer som afskærmning og lydabsorbent i kontorlandskabet. Skærmene er beklædt med tekstil, kork eller andet materiale, som hjælper til at dæmpe lyden. 

Hvorfor er skærmvægge støjdæmpende?

Mange bruger netop en rumdeler som afskærmning for at nedbringe den dårlige akustik, der ofte kan være i højlydte kontormiljøer, hvor lyden kastes rundt mellem store flader og vægge. Ved at installere forskellige rumdelere, bordskærme og skærmvægge standses og absorberes lyden mellem mødeområder og skrivebordene.

Faste eller mobile skærmvægge?

De fleste skærmvægge til kontorer er mobile, da de ofte placeres der, hvor der er behov for dem – og når indretningen ændrer sig, så kan skærmene flyttes. Faste akustikvægge monteres typisk i lofter og på vægge. Skærmene, du finder hos Kontorspecialisten, kan kombineres med dit nuværende interiør, uden at du går på kompromis med indretningen.

Skærmvægge til små eller store kontorer?

Hvis en lydabsorberende rumdeler typisk bruges i større kontormiljøer, kan de så ikke bruges på små kontorer? Svaret er jo, det kan de sagtens. Skærmvæggene bruges også for at skabe ro omkring en arbejdsstation eller et mødeområde, og så fungerer de også som multifunktionelle opslagstavler og skrivetavler. Det kan man bruge på ethvert kontor.