Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skærmvægge

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Med en skærmvæg kan man effektivt få nedbragt støjen på kontoret og skabe et optimalt arbejdsmiljø, uden at det går ud over de æstetiske rammer i lokalet. Lyder det som noget, der kan være løsningen på din arbejdsplads? Her hos Kontorspecialisten har vi samlet et bredt udvalg af funktionelle skærmvægge i lækkert design.

Har du spørgsmål til vores produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi deler med glæde ud af vores erfaringer, vejleder og hjælper jer i retningen af den bedste løsning i virksomheden.

Bedre akustik på arbejdspladsen med en skærmvæg

Arbejdspladser er levende miljøer, hvor de fysiske rammer skal kunne tilpasses udvikling og forandring. Her er en skærmvæg en fleksibel og elegant løsning. Flere vægge kan kobles sammen og vinkles trinvist uden brug af værktøj. Der er mange forskellige muligheder for effektiv afskærmning med vores udvalg af skærmvægge.

Uanset om du har brug for afskærmning til et stort eller mindre område, eller om du brug for at forbedre akustikken på kontoret, så har vi også løsninger til dette. Vi fører Abstractas store, omfattende produktsortiment, hvor du bl.a. finder stilrene skærmvægge og akustikplader (DOMO WALL) af ordentlig kvalitet.

En skærmvæg er en del af professionel indretning

En skærmvæg kan benyttes til afskærmning, rumopdeling og som skrive- eller opslagstavle. Vores skærmvægge leveres bl.a. med overflader som opslagstavler eller som skrivetavler med magnetvirkende whiteboard eller kridtoverflade. Derudover har de forskellige vægge en akustik-effekt med lydabsorberende og brandhæmmende materiale indbygget.

De multifunktionelle vægge giver dig derfor mange muligheder for god og effektiv indretning af dit kontormiljø. Vi har ligeledes et stort udvalg af tilbehør, som giver endnu flere muligheder for god, professionel indretning. Lad dig inspirere af det store udvalg, og find den optimale løsning for dit åbne kontormiljø.

Her hos os får du:

  • - Funktionelle skærmvægge i moderne design.
  • - Skærmvægge i forskellige størrelser og farver.
  • - Professionel rådgivning og Danmarks skarpe priser.
  • - Gratis levering lige til døren – og vi klarer også monteringsopgaver.

Inden du springer ud i det, finder du her svarene på nogle af de spørgsmål, som mange løber ind i, når de kigger efter skærmvægge til kontoret.  

Hvad er en skærmvæg?

Skærmvægge, bordskærm, gulvskærm eller rumdelerskærm? Kært barn har mange navne, men fælles for dem er, at de fungerer som afskærmning og lydabsorbent i kontorlandskabet. Skærmene er beklædt med tekstil, kork eller andet materiale, som hjælper til at dæmpe lyden. 

Hvorfor er skærmvægge støjdæmpende?

Mange bruger netop en rumdeler som afskærmning for at nedbringe den dårlige akustik, der ofte kan være i lydte kontormiljøer, hvor lyden kastes rundt mellem store flader og vægge. Ved at installere forskellige rumdelere, bordskærme og skærmvægge, standses og absorberes lyden mellem mødeområder og skrivebordene.

Faste eller mobile skærmvægge?

De fleste skærmvægge til kontorer er mobile, da de ofte placeres der, hvor der er behov for dem – og når indretningen ændrer sig, så kan skærmene flyttes. Faste akustikvægge monteres typisk i lofter og på vægge. Skærmene du finder hos Kontorspecialisten.dk kan kombineres med dit nuværende interiør, uden at du går på kompromis med indretningen.

Skærmvægge til små eller store kontorer?

Hvis en lydabsorberende rumdeler typisk bruges i større kontormiljøer, kan de så ikke bruges på små kontorer? Svaret er jo, det kan de sagtens. Skærmvæggene bruges også for at skabe ro omkring en arbejdsstation eller et mødeområde, og så fungerer de også om multifunktionelle opslagstavler og skrivetavler. Det kan man bruge på ethvert kontor.