Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Abstracta

Abstracta

Det svenske brand Abstracta arbejder med soundscapes – som kort sagt handler om, hvordan vi oplever et rum gennem vores hørelse. Med deres produkter skaber Abstracta de mest optimale soundscapes, uanset om det er på kontoret, i mødelokalet, i auditoriet eller hjemme i privaten. Her hos Kontorspecialisten finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Abstracta – heriblandt lydabsorberende skærmvægge, bordskærme og forskellige rumdelere og tavler.

Mindre støj og mere ro med Abstracta

Vi ved, at et godt arbejdsmiljø afhænger af forskellige ting – men én af dem er et acceptabelt støjniveau, hvilket enhver virksomhed kan opnå med de rette interiørmæssige tiltag. Derfor har Abstracta gjort det til deres opgave at skabe moderne, gennemtænkte lydabsorberende møbler, som kan bruges i alverdens sammenhænge i interiøret. 

Har I brug for at mindske støjniveauet, skabe flere rum i kontormiljøet eller gøre arbejdsstationerne mere afskærmede? Abstractas produkter er oplagte til netop at afhjælpe de udfordringer.

I udvalget her hos Kontorspecialisten finder du derfor blandt andet:

  • Fleksible gulvskærme, som kan placeres og flyttes efter behov. De er oplagte som afskærmning og opdeling i store kontormiljøer.
  • Kombiskærme som fungerer både som afskærmning, skrivetavle og som lydabsorbent med filtbeklædning.
  • Whiteboardsystemer til væggen og på ben med hjul. 
  • Forskellige boks og båsesystemer, der sikrer ro og behagelig akustik, når man holder et lille møde, taler i telefon eller fordyber sig alene.
  • Lydabsorberende vægskærme – de produceres ud fra lydtekniske, miljømæssige og produktionsetiske krav.

Har du spørgsmål til specifikke produkter, eller har du brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Varer 1-30 af 47

Faldende orden

Varer 1-30 af 47

Faldende orden