Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Whiteboard

14 varer

Faldende orden

14 varer

Faldende orden

Whiteboardtavler bliver brugt i stor stil – både i private hjem, på institutioner og arbejdspladser. Skrivetavlerne er praktiske, funktionelle og dermed perfekte til undervisning, brainstorming og løbende noteringer, og du finder et bredt og godt udvalg af whiteboards og magnettavler her hos Kontorspecialisten.


Bredt udvalg af Whiteboardtavler

Whiteboard, skrivetavle, magnettavle - kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder den smarte tavle, har den cementeret sin plads i hjertet af det moderne kontorlandskab. Dets værdi kan ikke understreges nok – det er et dynamisk værktøj, der faciliterer en flydende udveksling af ideer og koncepter. I et kontormiljø, hvor samarbejde og visuel kommunikation er nøgleord, bliver whiteboardet en canvas for kreativitet og innovation.


På et hvidt canvas bliver tanker og visioner synlige for alle. Det er denne enkle, men kraftfulde funktion, der gør whiteboardtavler til en uundværlig genstand i mødelokalet. Når du står foran tavlen, kan du nemt fange rummets opmærksomhed og gøre komplicerede ideer letforståelige med blot et par strøg.


Hos Kontorspecialisten kan du altid finde et bredt udvalg af smarte whiteboardtavler. Vores tavler har en hvid skriveoverflade, hvilket passer ind i de fleste kontormiljøer, men du kan selvfølgelig også finde whiteboards i andre farver i vores sortiment, således at du kan få den magnetiske skrivetavle, der passer til indretningen på din arbejdsplads.


De mange fordele ved whiteboardtavler

Opdag de ubegrænsede muligheder med whiteboardtavler – kontorets tavse geni, der udløser potentialet i ethvert teammøde, brainstorming-session eller præsentation. Med et enkelt strøg forvandles dette slanke og stilfulde instrument til et epicenter for innovation, hvor ideer kan udfolde sig i realtid og skabe en visuel resonans, der inspirerer og engagerer.


Men whiteboardtavler er ikke kun en praktisk løsning; de er en investering i effektivitet og synlighed. De tilbyder en umiddelbar platform for at spore fremskridt, illustrere komplekse koncepter og koordinere opgaver. I en verden, hvor tid er penge, optimerer whiteboardtavler samarbejdet ved at reducere misforståelser og strømline kommunikationen. Det er en katalysator for samarbejde, der inviterer til dialog og feedback – essentielt for et dynamisk arbejdsmiljø, der værdsætter fleksibilitet og inklusivitet.


Med deres slanke design og lette rengøring er vores whiteboardtavler en leg at vedligeholde, og når du køber et højkvalitets-whiteboard er det en langsigtet investering. Med robust konstruktion og modstand mod pletter og ridser, holder tavlerne i årevis uden at miste deres glans eller funktionalitet.


Whiteboardtavler til alle situationer

Der findes forskellige typer af whiteboards, og hvad du skal vælge, afhænger af dit whiteboards formål samt pladsen, du har til rådighed.

Whiteboards til væggen

Mange vælger et whiteboard til væggen, som hænges op som en almindelig opslagstavle. På den måde skal whiteboardet ikke bruge gulvplads. Til gengæld kan du ikke lige så let flytte rundt på tavlen.

Whiteboards på hjul

Vi har også whiteboards på hjul, så du nemt kan flytte det fra mødelokale til mødelokale efter behov. Her er det dog vigtigt, at du har god plads til rådighed, så whiteboardet ikke står i vejen og bliver en irritationsfaktor.

Små whiteboards

Du kan også vælge et Tipi-whiteboard, som er en mindre variant – til gengæld er det nemt at rykke rundt. Det er et godt valg for dig, der blot har brug for en lille tavle til at skrive en huskeliste eller madplan til hjemmet. Alle vores magnettavler leveres med en pennehylde, hvor du praktisk kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der selvfølgelig er magnetisk. Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner. 

Hvordan rengør jeg bedst mit whiteboard?

At holde et whiteboard rent og indbydende er essentielt for at bevare dets funktionalitet og sikre, at det forbliver et centrum for kreativitet og produktivitet. 


Her er de bedste metoder til at holde dit whiteboard i topform:


Efter hver brug bør du slette tavlen med en tør, blød klud. Dette fjerner de friske markeringer og forhindrer blækket i at sætte sig fast. Samtidig bør du bruge tavlerens én til to gange om ugen, afhængigt af hvor hyppigt tavlen bruges. Spray det på overfladen og tør efter med en ren klud. For de bedste resultater, skal du lade rensemidlet sidde og virke i et kort øjeblik, før du tørrer det væk.


Men husk, at det er afgørende at udvise forsigtighed, når du vælger rengøringsmidler til dit whiteboard for at undgå beskadigelse af overfladen. Hvis du bruger forkerte rengøringsprodukter, såsom dem der indeholder sprit, opløsningsmidler, eller sæbebaserede rengøringsmidler, kan det føre til uoprettelig skade på whiteboardets glatte finish. Disse aggressive kemikalier kan nemlig korrodere eller opløse det beskyttende lag, der giver whiteboardet dets non-stick egenskaber og glansfulde udseende.


Brug i stedet produkter specifikt designet til whiteboards. Disse rengøringsmidler er udviklet til at være skånsomme mod whiteboardets overflade, samtidig med at de effektivt fjerner blæk og undgår striber. På denne måde kan du få mange års glæde af dit whiteboard, som vil holde sig pænt og rent. 


Et praktisk whiteboard er mere end en tavle

Et whiteboard kan også fungere som andet end en tavle. Det er yderst praktisk i frokoststuen, hvor det ligeledes kan fungere som en opslagstavle til medarbejderne. Vores whiteboards er som nævnt magnetiske, hvilket gør, at tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan monteres på tavlen med magneter. Hos Kontorspecialisten finder du også alt, hvad du skal bruge af tilbehør til dit whiteboard. Det kan være forskellige whiteboard-tusser og magneter, så du får et utal af muligheder med den nye tavle.  


Køb dit whiteboard i dag

Hos os finder du nemt de whiteboards, der kan gøre dit kontor mere funktionelt. Brug tavlerne som idébank, hvor du løbende kan skrive dine ideer op eller gøre dine mål synlige som motivation til medarbejderne – mulighederne er uendelige med vores whiteboards.

Vi tilbyder flere forskellige mærker af magnetiske skrivetavler, såsom Bork (Abstracta), Vanerum og i3-Technologies i flere forskellige størrelser. Se vores sortiment her på siden.


Kontakt os gerne på telefon 50 52 68 50, hvis du er interesseret i at høre mere om vores whiteboards. Vi kan give dig vejledning i forhold til, hvilket whiteboard der opfylder dine behov og passer bedst til din arbejdsplads.