Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Whiteboard

14 varer

pr. side
Faldende orden

14 varer

pr. side
Faldende orden

Whiteboards bliver brugt i stor stil – både i private hjem, på institutioner og arbejdspladser. Skrivetavlerne er praktiske, funktionelle og dermed perfekte til undervisning, brainstorming og løbende noteringer, og du finder et bredt og godt udvalg af whiteboards og magnettavler her hos Kontorspecialisten.

Whiteboard-opslagstavle hos Kontorspecialisten

Whiteboard, skrivetavle, magnettavle - kært barn har mange navne! Et whiteboard er uundværligt på et kontor, da det gør det nemt at vise dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere dine ideer. Med whiteboards i mødelokalet er du fri til at tegne og fortælle, hvilket gør forklaring og planlægning nemmere.

Vores tavler har en hvid skriveoverflade, hvilket passer ind i de fleste kontormiljøer. Du kan selvfølgelig også finde whiteboards i andre farver i vores sortiment, således at du kan få den magnetiske skrivetavle, der passer til indretningen på din arbejdsplads.

Hvilket whiteboard skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af whiteboards, og hvad du skal vælge, afhænger af dit whiteboards formål samt pladsen, du har til rådighed.

Whiteboards til væggen

Mange vælger et whiteboard til væggen, som hænges op som en almindelig opslagstavle. På den måde skal whiteboardet ikke bruge gulvplads. Til gengæld kan du ikke lige så let flytte rundt på tavlen.

Whiteboards på hjul

Vi har også whiteboards på hjul, så du nemt kan flytte det fra mødelokale til mødelokale efter behov. Her er det dog vigtigt, at du har god plads til rådighed, så whiteboardet ikke står i vejen og bliver en irritationsfaktor.

Små whiteboards

Du kan også vælge et Tipi-whiteboard, som er en mindre variant – til gengæld er det nemt at rykke rundt. Det er et godt valg for dig, der blot har brug for en lille tavle til at skrive en huskeliste eller madplan til hjemmet.

Alle vores magnettavler leveres med en pennehylde, hvor du praktisk kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der selvfølgelig er magnetisk. Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsrammer med plasthjørner.

 

Hvordan rengør jeg bedst mit whiteboard?

Et whiteboard kan hurtigt blive fyldt med en masse informationer på en arbejdsplads, og i farten kan det sætte nogle permanente mærker, som ikke er lige til at viske ud.

I den situation er det dog stadig nemt at få tavlen til at se pæn ud igen, hvis du bare har de rette virkemidler. Du kan købe tavlerens, som skal bruges med en ren klud, og så kan du nemt og enkelt fjerne de mærker, der måtte være.

Et whiteboard skal helst vaskes nogle gange om ugen, så du undgår besværlige og stringente mærker. På denne måde kan du få mange års glæde af dit whiteboard, som vil holde sig pænt og rent.

 

Et praktisk whiteboard er mere end en tavle

Et whiteboard kan også fungere som andet end en tavle. Det er yderst praktisk i frokoststuen, hvor det ligeledes kan fungere som en opslagstavle til medarbejderne. Vores whiteboards er som tidligere nævnt magnetiske, hvilket gør, at tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan monteres på tavlen med magneter.

Hos Kontorspecialisten finder du også alt, hvad du skal bruge af tilbehør til dit whiteboard. Det kan være forskellige whiteboard-tusser og magneter, så du får et utal af muligheder med den nye tavle. 

 

Køb dit whiteboard i dag

Hos os finder du nemt de whiteboards, der kan gøre dit kontor mere funktionelt. Brug tavlerne som idébank, hvor du løbende kan skrive dine ideer op eller gøre dine mål synlige som motivation til medarbejderne – mulighederne er uendelige med vores whiteboards.

Vi tilbyder flere forskellige mærker af magnetiske skrivetavler, såsom Bork (Abstracta), Vanerum og i3-Technologies i flere forskellige størrelser. Se vores sortiment her på siden.

Kontakt os gerne på telefon 50 52 68 50, hvis du er interesseret i at høre mere om vores whiteboards. Vi kan give dig vejledning i forhold til, hvilket whiteboard der opfylder dine behov og passer bedst til din arbejdsplads.