Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Opslagstavler

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden

Flere typer af opslagstavler

Opslagstavler er det perfekte valg, når informationer, ideer eller nyheder skal slås op på kontoret, klasselokalet eller i fællesarealer. Vores udvalg af opslagstavler kan leveres i forskellige farver og materialer. Vi har også forskellige typer tavleindramninger, med eller uden hylde eller afrundede hjørner, som giver et utal af variationer og designudtryk - Se gerne vores kvalitets tilbehør til tavler.

På enhver arbejdsplads er det vigtig at kunne dele og huske informationer. Derfor er det godt at kunne skabe et overblik over informationerne en opslagstavle, så alle kan se dem og komme med deres egne input. På en tavle kan alle papirer og billeder nemt hænges op og organiseres, så det bliver overskueligt og nemt at danne sig et overblik.

Hvis du leder efter en opslagstavle til arbejdspladsen, så er du kommet til det rette sted. Hos Kontorspecialisten har vi et bredt udvalg af tavler i forskellige størrelser og farver. 

 

Opslagstavler til enhver smag

Der findes en masse forskellige opslagstavler - fra tavler fremstillet i kork, der holder godt på tegnestifterne til magnetopslagstavler, hvor tegnestifter ikke behøves.

Da en opslagstavle typisk hænger centralt på kontoret eller i hjemmet, er det også vigtigt, at du synes den er flot. Vi har derfor flotte opslagstavler i alle regnbuens farver, så du kan få din nye tavle i din yndlingsfarve.

 

Tilpas din opslagstavle 

Ved alle vores opslagstavler, har du selv mulighed for at tilpasse dem. Du kan vælge om du skal have en lille eller stor opslagstavle, og hvilken farve stoffet skal have. Det gør, at du nemt kan finde en opslagstavle der passer ind på din arbejdsplads, lige meget hvilket rum den skal passe ind i. I vores sortiment finder du også opslagstavler med ekstra funktioner.

Du kan blandt andet finde en tavle, der kombinerer forskellige muligheder for at hænge ting på den. Nogle gange er det ikke sikkert, at der må komme hul i billeder eller dokumenter. Derfor er denne tavle udstyret med både stof samt magnetgitter, hvilket gør den til et oplagt valg.

Find din nye flotte og praktiske tavle her hos Kontorspecialisten, og gør hverdagen nemmere både på jobbet og derhjemme. Fyld den med to-do lister, søde tegninger, små huskesedler og alt, hvad du ellers har brug for i en effektiv og overskuelig dagligdag. Opslagstavler behøver ikke kun være kedelige og korkfarvede. Her på siden ser du vores flotte udvalg af opslagstavler, der både giver dig overblik og forskønner enhver væg, uanset om det er derhjemme eller på kontoret. Husk nemt dine aftaler og noter, når de er samlet ét sted. 

 

Find praktiske opslagstavler her

Når du skal købe en ny opslagstavle, kan den lige så godt være flot! Derfor har vi hos Kontorspecialisten udvalgt nogle af markedets flotteste opslagstavler, som både fungerer som en forskønnelse af væggen og som en yderst praktisk anskaffelse. 

De fås i mange forskellige farver, og du kan derfor vælge din opslagstavle efter din egen personlige smag og din øvrige indretning. På den måde bliver det nemt at finde en opslagstavle, der passer til dine behov. Find f.eks. en flot opslagstavle i højrød, mørkeblå eller sågar i turkis, der giver liv og stil til hjemmet eller kontoret.

 

Opslagstavler i forskellige størrelser

Når du leder efter den perfekte opslagstavle, er størrelsen en vigtig faktor. Vi har inkluderet mange forskellige varianter af opslagstavler, så du nemt kan finde en, der både passer til væggen og til dine behov. Skal du hænge mange papirer op, f.eks. ved ordrestyring på arbejdspladsen, så er det en god idé med en stor opslagstavle med plads til dem alle.

Har du et mindre behov, findes der selvfølgelig også mindre opslagstavler, så du kun har det mest nødvendige hængende fremme. De små tavler er også gode til kontorpladser, hvor der måske ikke er så meget vægplads at gøre godt med, eller hvis du gerne vil have plads til anden udsmykning på dine vægge.

 

Vælg mellem forskellige overflader

Moderne opslagstavler kan have flere forskellige overflader. For at holde fast på dine papirer, fotos og andet er det vigtigt, at de kan sættes godt fast. I en klassisk version er overfladen fremstillet i kork, der holder godt fast på tegnestifterne, så du kan fæstne alt det, du har brug for at hænge op. Nogle nyere versioner er fremstillet i bomuld, der har en blødere overflade, men som ellers fungerer på samme måde.

Nogle af vores opslagstavler har en særlig teknologi, hvor overfladen lukker sig igen efter nåle og tegnestifter, så tavlen vil holde sit rene, glatte udseende år efter år, uanset hvor meget du bruger den.

I vores udvalg finder du også opslagstavler med magnet, der holder godt fast på dine papirer uden at skulle bruge tegnestifter eller nåle. Særligt hvis du har små børn derhjemme, er det en god idé, at benytte store magneter til tavlen, så der ikke er risiko for, at børnene kommer galt afsted.

 

Giv nemt beskeder på opslagstavler

Opslagstavler er ideelle til institutioner, køkkener, kontorer og andre steder, hvor informationerne skal deles med mange mennesker. Hæng nemt beskederne op så de bliver set og skift nemt papirerne ud, når nye beskeder skal deles. Med en god opslagstavle kan du dele beskeder med kolleger, samarbejdspartnere, forældre og andre, der hurtigt og nemt skal have information. Her kan man også gøre brug af kridttavler og whiteboards.