Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Whiteboard på hjul

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Tavler på hjul

Leder du efter mobile whiteboards, kan du finde det i vores flotte udvalg her på siden. Lad dig inspirere til en nem løsning, der gør planlægning og projektering til en overskuelig opgave. Når du investerer i et whiteboard på hjul, investerer du i mobil funktionalitet, der især er praktisk til kontoret, klasseværelset eller mødelokalet. Det er nemt at trække de mobile whiteboards fra det ene lokale til det andet, og når rummet ikke skal bruge whiteboardet, kan det nemt og bekvemt stilles i f.eks. et kosteskab eller andet, så det ikke unødigt optager plads.

Foretrækker du mobile whiteboard, kan vi hos Kontorspecialisten tilbyde dig flere forskellige slags mobile tavler som du flytte rundt på. De tilfører fleksibilitet til arbejdsdagen, eftersom
du nemt kan afholde møder i et hvilket som helst lokale – bare ryk det mobile whiteboard med ind i rummet.

Flere forskellige slags mobile whiteboards

Alle vores mobile whiteboard har hjul og kan fås dobbeltsidede, så du får ekstra meget plads at skrive på. Vi tilbyder dem i forskellige farver og størrelser, så du kan finde netop den, der passer til dit behov.
Du kan bl.a. finde tavlen Draft fra Abstracta, som indeholder en trækasse under skriveoverfladen til opbevaring af eksempelvis whiteboard-tuscher eller tavlevisker. Kassen i lakeret eg er ikke blot praktisk, den er også en flot detalje.

Eller hvad med en svingtavle, der hører til Borks Uniti? Den er nem at transportere og har en stålkeramisk overflader til tuscher og magneter. Du kan også sikre dig, at den ikke rykker sig, mens du skriver på den, da den har låsbare hjul.

Flipover, tavle, whiteboardeller glastavle?

I vores udvalg har vi samlet flere forskellige typer mobile whiteboards, der alle har det til fælles, at de er udtænkt som smarte løsninger til at skrive og tegne på. Det er fuldstændig op til dine præferencer og behov, om du foretrækker et whiteboard på hjul, der kan vendes, så du kan skrive på begge sider uden at slette noget, eller om du er mere til en klassisk flipover version med papir. Du kan også vælge en elegant version i glas, der både bidrager til produktiviteten og æstetikken.


Brug mobile whiteboards til det meste

Whiteboard på hjul er oplagte valg til møder, hvor I sammen skal løse opgaver, brainstorme eller tale om nye tiltag. Her giver whiteboardet nemt et fælles overblik, I kan samles om. Mobile whiteboards er også en uundværlig del af lokaler, hvor der f.eks. skal holdes foredrag eller undervisning. De giver underviseren mulighed for at illustrere tanker og ideer, og når whiteboardet let kan flyttes rundt på giver det bedre mulighed for at være fleksibel, når der er gruppearbejde eller øvelser.


Tag mobile whiteboards med til mødet

Hvis du vil forberede illustrationer eller andre visuelle pointer inden mødet, kan du have dit whiteboard på hjul med dig på kontoret, hvor du skriver eller tegner på det inden mødet. Herefter er det nemt at trække whiteboardet med dig til mødelokalet og være godt forberedt.


Nemt at lave ændringer

Med mobile whiteboards er det nemt at foretage ændringer i opstillingen i lokalet, men det er også nemt at lave ændringer i selve indholdet, du har på tavlen. Bare brug en tavlevisker til whiteboardet eller en klud for at fjerne skrift og tegninger, så I er klar til at skrive nye pointer og ideer på tavlen. Når tavlen er vendbar, kan I gå videre til næste skridt og derefter vende tilbage til den anden side.

Et whiteboard på hjul er nemt at gøre rent med en god tavlevisker, som du også kan finde nye filtplader til, så tavlen altid er skinnende ren. Engang imellem kan det være nødvendigt med en mere grundig rengøring af tavlen. Her bruger du blot en praktisk sprøjte med tavlerens, der renser farven af i dybden.

Hvis du foretrækker en klassisk kridttavle fås den også i mobil version, hvor du nemt visker tavlen ren for kridt med en svamp eller vasker tavlen med en fugtig, ren og blød klud. Alle tavlerne her på siden har en lang holdbarhed og er en investering, du kan nyde godt af i mange år fremover.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 52 68 50.