Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skriveborde

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

FRAME

FRAME er en serie af manuelt justerbare skriveborde, der egner sig som både skrivebord på kontoret og i hjemmet.

Tilmed er FRAME bordet ideel som auditoriebord, kantinebord eller i det mindre mødelokale. 

Bordpladen er altid rektangulær og er med til at fuldende rammen – som FRAME navnet antyder – om et rent og klassisk design. 

My Hive

Den innovative My Hive integrerer på en stilfuld måde både skrivebord og skærm i én komplet arbejdsstation. My Hive findes i 90 eller 120 graders moduler i 3 udgaver: hæve-/sænkebord, fast bordplade (3 faste indstillinger) eller som sofa. Sammensæt forskellige produktive konstellationer af My Hive-grupper ud fra det enkelte aktivitetsbaserede kontors forudsætninger og behov.

Skjult kabelføring for et mere strømlinet look. Kablerne holdes skjulte ved hjælp af en smart lynlåsfunktion. Skærmrammen består af en træramme med lydabsorberende fyldning. Skærmens tykkelse: 50 mm Arbejdsbordets højde over gulvet 730 mm (bordpladen kan justeres til: min. 685 mm, maks. 1185 mm).

Find det rette skrivebord

Et godt skrivebord er en vigtig del af enhver arbejdsplads. Det er her det meste af tiden bruges, når du arbejder, og derfor er det vigtigt at skrivebordet er med til at få dig til at yde det optimale. Et godt skrivebord er kendetegnet ved god kvalitet og godt design, der er funktionelt og enkelt.

Her på siden finder du vores udvalg af skriveborde til kontoret. Uanset hvilke behov du har, så kan du finde et skrivebord der passer til dem.

Funktionelle og enkle skriveborde

Vores skriveborde er alle udført i de bedste materialer og funktionelle design. Er du til en model der er enkel, men samtidig har masser af funktioner er FRAME et godt bord. Det er helt enkelt designet, og passer derfor ind på stort set alle arbejdspladser. Samtidig er det justerbart i højden og kan tilpasses til den situation, hvor det skal bruges.

På nogle arbejdspladser er det vigtigt med afskærmning omkring skrivebordet, så der er mulighed for at kunne koncentrere sig bedst muligt. Her bordet Hive en oplagt køb. Det kommer i forskellige moduler som du selv kan sætte sammen, så det passer til din arbejdsplads. Samtidig er det utroligt smukt designet og giver nyt liv til ethvert kontorlokale.