Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Hæve Sænkeborde

13 varer

pr. side
Faldende orden

13 varer

pr. side
Faldende orden

Hæve-sænkebord

Et hæve-/sænkebord sikrer optimale arbejdsvilkår. Vil du skabe bedre arbejdsvilkår for dine medarbejdere? Så bør du starte med at investere i hæve-/sænkeborde. 

Et hæve-/sænkebord bidrager positivt til dine ansattes arbejdspositur og kan hjælpe med at skabe den rette kropsholdning. 

Se vores store udvalg her på siden og køb dit nye hæve-/sænkebord og få adgang til nye og bedre vaner for din ryg og krop.

Hæve-/sænkeborde kan bestilles med flere forskellige stel, heriblandt: InLine, SQUARE og SWITCH. Du kan ydermere vælge bordplader i linoleum, laminat, finér eller det nye nano-laminat. Der er muligheder nok, og vi gør det nemt for dig!

Her på siden kan du finde dit nye funktionelle og elegante hæve-/sænkebord – både til jobbet og kontoret eller til arbejdsværelset derhjemme. 

Fordele ved et hæve-/sænkebord?

Der er mange fordele ved at investere i et hæve-sænkebord. Det er aldrig godt at sidde i den samme stilling i mange timer hver dag, men i mange jobs er det svært at undgå. Her er et hæve-/sænkebord ganske enkelt den mest optimale løsning. Du får muligheden for at justere dine arbejdsstillinger flere gange i løbet af dagen, så din krop oplever variation på en lang arbejdsdag.

Selvom vi blot sidder ned i løbet af en dag, er vi stadig trætte efter mange timer på jobbet. Det resulterer i, at mange af os smider os i sofaen derhjemme – og derfor bliver det hurtigt til for mange stillesiddende timer i længden.

Når bordet kan hæves og sænkes nemt og bekvemt, giver du dig selv mulighed for at holde gang i kroppen – selv på de lange arbejdsdage foran skærmen. Din ryg vil takke dig, når du skifter position fra siddende til stående i løbet af en arbejdsdag, fordi variationen i dine arbejdsstillinger er med til at forebygge overbelastning af ryggens muskler og led.

Hvordan vælger jeg det rette hæve-/sænkebord?

Uanset om dit hæve-/sænkebord skal stå i hjemmet eller på din arbejdsplads, så er det vigtigt, at du overvejer, hvad bordets formål er.

Først og fremmest skal du overveje størrelsen på dit hæve-sænkebord – hvor meget plads har du i rummet, og hvor meget bordplads har du brug for? 

Hos Kontorspecialisten finder du et bredt udvalg af hæve-sænkeborde i forskellige størrelser – uanset om du leder efter et stort eller lille hæve sænkebord. Du finder også både fritstående hævesænkeborde og borde til vægmontering, alt efter hvad der fungerer for dig.

Hvis du befinder dig på en arbejdsplads, hvor alle opgaver foregår ved computeren, vil vi anbefale et større og fritstående skrivebord. Så har du både plads til computer og dokumenter, men du kan samtidig også sidde og drøfte nogle punkter i selskab med din kollega og en kop kaffe.

Vores hæve-/sænkeborde kommer i stilrene designs, så du kan vælge den variant, der passer bedst ind på dit kontor.

Skal jeg vælge manuelt eller elektronisk hæve-/sænkebord

Du skal desuden overveje hvilken type hæve-/sænkebord du gerne vil have? Vi tilbyder både borde, der er styret automatisk, og som kører op og ned ved hjælp af en knap. Du kan også vælge et hæve-/sænkebord, der manuelt kan flyttes fra et niveau, som passer til en siddende stilling, og til et niveau, der passer til din højde, når du står op. De automatiske versioner af hæve-/sænkebordene er fuldstændig driftssikre og skal blot kobles til en strømkilde for at fungere.

Arbejdsstationer til det åbne kontorlandskab

På denne side kan du finde en funktionel og praktisk arbejdsstation, der giver dig mulighed for at arbejde fokuseret og koncentreret, selvom du måske er placeret tæt på dine kolleger. Med vores fleksible arbejdsstationer er det nemt at sammensætte en arbejdsplads – selv på forholdsvis små arealer.

Opbygningen af arbejdsstationen er centreret omkring et hæve-/sænkebord i høj kvalitet, der kan fungere som en permanent arbejdsstation eller en deleplads, hvor flere kan benytte sig af bordet. Sammensæt de borde, der passer ind i jeres kontorlandskab, og udnyt pladsen til fulde i løbet af arbejdsdagene.

Ønsker du mere udstyr til en aktiv livsstil på kontoret?

Selvom du arbejder på kontor, kan du sagtens opretholde en aktiv og sund livsstil. Det gør du nemmest med det rigtige udstyr, heriblandt et godt hæve-/sænkebord. Udover dit hæve-/sænkebord kan du holde kroppen i gang med et balancebræt, der både sikrer en varieret vægtfordeling på fødderne dagen igennem og udfordrer balancen, så du holder led og muskler aktive og sunde i ben og fødder. 

Derudover kan du med et hæve-/sænkebord også holde godt gang i blodcirkulationen i kroppen og få rettet ryggen ud, når du står op i løbet af dagen, hvilket vil bidrage til træning af muskulaturen omkring din ryg.

Hvis du skal skabe den helt perfekte arbejdsstation med fokus på velvære og komfort, så kan du vælge også vælge at investere i en ergonomisk kontorstol

Smukke og enkle hæve-/sænkeborde i stilrene designs

Når du vælger et hæve-/sænkebord fra Kontorspecialisten, vælger du både komfort, sundhed og æstetik til kontoret derhjemme eller på jobbet. Samtidig med at du får en flot og enkel bordplade. I vores udvalg af borde til kontoret finder du også løse bordplader til hæve-/sænkeborde i forskellige størrelser og overflader med kabelrosetter og kabelbakker. 

Smarte hæve-/sænkeborde med kabelrender 

I vores udvalg af hæve-/sænkeborde kan du også se frem til funktionaliteten i en kabelrende. Kabelrenderne er med til at holde styr på ledninger og kabler fra computere, højttalere og andre elektroniske instrumenter på arbejdspladsen. Kabelrenden sørger for at holde det hele samlet, så dit hæve-/sænkebord og resten af din arbejdsstation fremstår ryddet og ordentlig med masser af plads til at være både effektiv og kreativ. En opryddet arbejdsstation kan skabe et roligt og fokuseret miljø – både for dig og dine kolleger.

Skal du have et hæve-/sænkebord? Så er du meget velkommen til at kontakte Kontorspecialisten på 50526850, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem, kontoret eller institutionen.