Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Hæve sænkeborde

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Find dit nye hæve sænkebord i vores brede udvalg her hos Kontorspecialisten. Alle vores hæve sænkebord er af super høj kvalitet, og hos os finder du dem til Danmark bedste priser.

Så mangler du et nyt kontorbord eller mødebord, kan du med fordel overveje en af de modeller, du finder her på siden. Vi har en række forskellige borde, så du forhåbentlig kan finde akkurat, hvad du søger.

Find det perfekte hæve sænkebord til dine behov

Hos Kontorspecialisten skal du gerne kunne finde et hæve sænkebord, som passer perfekt til dine behov.

Dels tilbyder vil hæve sænkebord i flere forskellige størrelser, så du kan finde et kontorbord, der passer perfekt til rummets dimensioner. Her er det primært bredde og dybde, du skal fokusere på, men disse er med til at afgøre, hvor meget plads du har til computer, tastatur, mus, og hvad du ellers normalt har på dit kontorbord.

Udover størrelsen på bordpladen skal du også afgøre med dig selv, hvilken form, du ønsker, bordpladen skal have. Den rektangulære bordplade er den mest almindelige og udbredte, men du kan også vælge formerne multibord, butterfly, kombi eller øksebord.

Du har også en række forskellige muligheder, når det kommer til farvevalg. Dels kommer selve hæve sænkebordene i lidt forskellige farver, men på de fleste modeller har du også en række muligheder i forhold til stelfarven på bordet. Selve bordpladen kan du finde i hvid, sort og ‘træfarvet’. Stellene kan du typisk finde i enten hvid, sort, alu eller krom.

Du skal desuden overveje, hvilken type hæve sænkebord du gerne vil have? Vi tilbyder både borde, der er styret automatisk, og som kører op og ned ved hjælp af en knap. Du kan også vælge et hæve sænkebord, der manuelt kan flyttes fra et niveau, som passer til en siddende stilling, og til et niveau der passer til din højde, når du står op. De automatiske versioner af hæve sænkebordene er fuldstændig driftssikre og skal blot kobles til en strømkilde for at fungere.

Slutteligt kan du på de forskellige modeller lave en række tilvalg, som kan gøre livet lidt mere overskueligt for dig. Du kan bl.a. tilvælge kabelbakker- og rosetter, frontpaneler med beslag, udtræksskuffer og meget andet.

Det kan måske lyde lidt uoverskueligt med de mange valgmuligheder, men det tillader dig altså at finde et hæve sænkebord, der er skræddersyet til dine behov.

Et hæve sænkebord sikrer gode arbejdsvilkår

Vil du skabe bedre arbejdsvilkår for dine medarbejdere? Så bør du starte med at investere i hæve sænkeborde. Et hæve sænkebord bidrager positivt til dine ansattes arbejds-positur og kan hjælpe med at skabe den rette kropsholdning.

Vores kroppe er ikke skabt til at sidde ned en hel dag, og derfor gør det rigtigt mange gode ting for vores krop og sundhed, hvis vi står op og arbejder i løbet af arbejdsdagen. 

Se vores store udvalg her på siden og køb dit nye hæve-/sænkebord og få adgang til nye og bedre vaner for din ryg og krop. Hæve sænkeborde kan bestilles med flere forskellige stel, heriblandt: InLine, SQUARE og SWITCH. Du kan ydermere vælge bordplader i linoleum, laminat, finér eller det nye nano-laminat. Der er muligheder nok, og vi gør det nemt for dig!

Her på siden kan du finde dit nye funktionelle og elegante hæve sænkebord – både til jobbet og kontoret eller til arbejdsværelset derhjemme. 

Fordele ved et hæve sænkebord

Der er mange fordele ved at investere i et hæve sænkebord, og din krop vil ikke være sen til at takke dig for den investering. Det er nemlig aldrig godt at sidde i den samme stilling i mange timer hver dag, men i mange jobs er det svært at undgå. 

Her er et hæve sænkebord ganske enkelt den mest optimale løsning, som din krop vil elske dig for at vælge. Du får muligheden for at justere din arbejdsstilling flere gange i løbet af dagen, så din krop oplever variation på en lang arbejdsdag.

Selvom vi blot sidder ned i løbet af en dag, er vi stadig trætte efter mange timer på jobbet. Det resulterer i, at mange af os smider os i sofaen derhjemme – og derfor bliver det hurtigt til for mange stillesiddende timer i længden.

Når bordet kan hæves og sænkes nemt og bekvemt, giver du dig selv mulighed for at holde gang i kroppen – selv på de lange arbejdsdage foran skærmen. Din ryg vil takke dig, når du skifter position fra siddende til stående i løbet af en arbejdsdag, fordi variationen i dine arbejdsstillinger er med til at forebygge overbelastning af ryggens muskler og led.

Udover at være et fremragende middel mod rygproblemer er hæve sænkeborde også geniale på andre punkter. Dels forbrænder du flere kalorier ved at stå op og arbejde, og dels styrker du faktisk også kroppens muskulatur og core.

Slutteligt kan det faktisk også være et middel til en forøget koncentration og en mere effektiv arbejdsdag, når du står op og arbejder ved dit hæve sænkebord.

Hvordan vælger jeg det rette hæve sænkebord?

Uanset om dit hæve sænkebord skal stå i hjemmet eller på din arbejdsplads, så er det vigtigt, at du overvejer, hvad bordets formål er.

Først og fremmest skal du overveje størrelsen på dit hæve-sænkebord – hvor meget plads har du i rummet, og hvor meget bordplads har du brug for? 

Hos Kontorspecialisten finder du et bredt udvalg af hæve sænkeborde i forskellige størrelser – uanset om du leder efter et stort eller lille hæve sænkebord. Du finder også både fritstående hæve sænkeborde og borde til vægmontering, alt efter hvad der fungerer for dig.

Hvis du befinder dig på en arbejdsplads, hvor alle opgaver foregår ved computeren, vil vi anbefale et større og fritstående skrivebord. Så har du både plads til computer og dokumenter, men du kan samtidig også sidde og drøfte nogle punkter i selskab med din kollega og en kop kaffe.

Vores hæve sænkeborde kommer i stilrene designs, så du kan vælge den variant, der passer bedst ind på dit kontor.

Brug dit hæve sænkebord korrekt

Når du har investeret i et hæve sænkebord, er det også vigtigt, at du får brugt det på en ordentlig måde. Man siger, at hvis du skal have mest mulig udbytte af dit bord, skal du stå op én gang i timen. Dog kan dette godt være svært at efterleve, specielt hvis man ikke er vant til at stå op og arbejde. Her skal man dog huske på devisen om, at lidt er bedre end ingenting. 

Heldigvis kan du ganske nemt træne dig til at stå op og arbejde. Du kan starte med at gøre det i fem minutter ad gangen, og så langsomt bygge på med ét minut ekstra dag for dag. Så går der altså ikke lang tid, før det er helt naturligt for dig at stå op og arbejde i længere tid ad gangen. Samtidig kan du med fordel hæve bordet, når du går til frokost eller hjem fra arbejde, så det bliver helt naturligt at starte stående, når du vender tilbage til hæve sænkebordet.

Du skal dog også huske at stå på en ordentlig måde, så du ikke belaster nakke, ryg, knæ og hofter. Herunder et par huskeregler til, hvordan du bedst står op og arbejder ved dit hæve sænkebord:

  • Stå med rank ryg og fordel vægten ligeligt på begge ben
  • Sørg for at have din mus og dit tastatur placeret tæt på din krop, så nakke, skuldre og arme belastes mindst muligt
  • Slap af i skuldrene, lad overarmene hænge langs kroppen, mens dine underarme hviler på bordpladen
  • Hav let bøjede knæ - Sørg for at de ikke overstrækker

Arbejdsstationer til det åbne kontorlandskab

På denne side kan du finde en funktionel og praktisk arbejdsstation, der giver dig mulighed for at arbejde fokuseret og koncentreret, selvom du måske er placeret tæt på dine kolleger. Med vores fleksible arbejdsstationer er det nemt at sammensætte en arbejdsplads – selv på forholdsvis små arealer.

Opbygningen af arbejdsstationen er centreret omkring et hæve sænkebord i høj kvalitet, der kan fungere som en permanent arbejdsstation eller en deleplads, hvor flere kan benytte sig af bordet. Sammensæt de borde, der passer ind i jeres kontorlandskab, og udnyt pladsen til fulde i løbet af arbejdsdagene.

Ønsker du mere udstyr til en aktiv livsstil på kontoret?

Selvom du arbejder på kontor, kan du sagtens opretholde en aktiv og sund livsstil. Det gør du nemmest med det rigtige udstyr, heriblandt et godt hæve sænkebord. Udover dit hæve sænkebord kan du holde kroppen i gang med et balancebræt, der både sikrer en varieret vægtfordeling på fødderne dagen igennem og udfordrer balancen, så du holder led og muskler aktive i ben og fødder.

Derudover kan du med et hæve sænkebord også holde godt gang i blodcirkulationen i kroppen og få rettet ryggen ud, når du står op i løbet af dagen, hvilket vil bidrage til træning af muskulaturen omkring din ryg.

Hvis du skal skabe den helt perfekte arbejdsstation med fokus på velvære og komfort, så kan du også vælge at investere i en ergonomisk kontorstol. 

Smukke og enkle hæve sænkeborde i stilrene designs

Når du vælger et hæve sænkebord fra Kontorspecialisten, vælger du både komfort, sundhed og æstetik til kontoret derhjemme eller på jobbet. I vores udvalg af borde til kontoret finder du også løse bordplader til hæve sænkeborde i forskellige størrelser og overflader med kabelrosetter og kabelbakker. 

Køb et hæve sænkebord til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.

Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.