Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Hæve sænkeborde

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden

Find dit nye hæve sænkebord i vores brede udvalg her hos Kontorspecialisten. Alle vores hæve sænkeborde er af super høj kvalitet, og hos os finder du dem til Danmark bedste priser. Så mangler du et nyt kontorbord eller mødebord, kan du med fordel overveje en af de modeller, du finder her på siden. Vi har en række forskellige borde, så du forhåbentlig kan finde akkurat, hvad du søger.


Stort udvalg af hæve sænkeborde

Hos Kontorspecialisten skal du gerne kunne finde et hæve sænkebord, som passer perfekt til dine behov. Vi tilbyder således hæve sænkeborde i flere forskellige størrelser, så du kan finde et kontorbord, der passer perfekt til rummets dimensioner. Her er det primært bredde og dybde, du skal fokusere på, da disse faktorer er med til at afgøre, hvor meget plads du har til computer, tastatur, mus, og hvad du ellers normalt har på dit kontorbord.


Men udover at have hæve sænkeborde i flere forskellige dimensioner, kan du også vælge borde i forskellige farver, materialer, bordplade-former - ligesom du på de forskellige modeller kan lave en række tilvalg, som kan gøre livet lidt mere overskueligt for dig. Du kan bl.a. tilvælge kabelbakker- og rosetter, frontpaneler med beslag, udtræksskuffer og meget andet.


Det kan måske lyde lidt uoverskueligt med de mange valgmuligheder, men det tillader dig altså at finde et hæve sænkebord, der er skræddersyet til dine behov.


De mange fordele ved et hæve sænkebord

Der er mange fordele ved at investere i et hæve sænkebord, og din krop vil ikke være sen til at takke dig for den investering. Det er nemlig aldrig godt at sidde i den samme stilling i mange timer hver dag, men i mange jobs er det svært at undgå. Her er et hæve sænkebord ganske enkelt den mest optimale løsning, som din krop vil elske dig for at vælge. Du får muligheden for nemt at justere din arbejdsstilling flere gange i løbet af dagen, så din krop oplever variation på en lang arbejdsdag.


Selvom vi sidder meget ned i løbet af en dag, er vi stadig trætte efter mange timer på jobbet. Det resulterer i, at mange af os smider os i sofaen derhjemme – og derfor bliver det hurtigt til for mange stillesiddende timer i længden.


Hæve sænkeborde kommer med en potentiel løsning på dette problem, og samtidig er der en række andre markante fordele ved at benytte sig af et hæve sænkebord:


  • Skift nemt og hurtigt arbejdsstilling og undgå smerter i ryggen

Med et hæve sænkebord bliver det nemmere og mere naturligt at stå op og arbejde. Når bordet kan hæves og sænkes nemt og bekvemt, giver du dig selv mulighed for at holde gang i kroppen – selv på de lange arbejdsdage foran skærmen. Din ryg vil takke dig, når du skifter position fra siddende til stående i løbet af en arbejdsdag, fordi variationen i dine arbejdsstillinger er med til at forebygge overbelastning af ryggens muskler og led. 

  • Styrk kroppen og blodcirkulationen ved at skifte stilling

Udover at være et fremragende middel mod rygproblemer, er hæve sænkeborde også geniale på andre punkter. Dels forbrænder du flere kalorier ved at stå op og arbejde, og du styrker faktisk også kroppens muskulatur og core. Samtidig er en stående arbejdsposition med til at øge din blodcirkulation.


  • Øg koncentration ved at skifte mellem at stå op eller sidde ned, mens du arbejder

Det kan faktisk også være et middel til en forøget koncentration og en mere effektiv arbejdsdag, når du står op og arbejder ved dit hæve sænkebord.

  • Justér til den højde, der passer til dig

Med et hæve sænkebord er det utrolig nemt at justere bordets højde, så de passer til netop dig. På sigt kan det være utroligt belastende, og dårligt for din krop, hvis du sidder ergonomisk dårligt grundet en bordhøjde. Disse problemer er du nemt ude over med et hæve sænkebord, hvor højdejusteringen sker nemt og hurtigt.

 • Forbedrer medarbejdertrivslen

Hvis du vil skabe bedre trivsel og give dine medarbejdere bedre arbejdsvilkår, er en investering i hæve sænkeborde en nem vej til hurtige gevinster. Dels får du sundere medarbejdere, da du giver muligheden for stående arbejde (som beskrevet ovenfor er ganske sundt), men medarbejderne vil med al sandsynlighed også blive glad for den investering, du laver i deres ve og vel. 


Hvordan vælger jeg det rette hæve sænkebord?

Uanset om dit hæve sænkebord skal stå i hjemmet eller på din arbejdsplads, så er det vigtigt, at du overvejer, hvad bordets formål er.


 • Størrelse

  Først og fremmest skal du overveje størrelsen på dit hæve sænkebord – hvor meget plads har du i rummet, og hvor meget bordplads har du brug for? Hos Kontorspecialisten finder du et bredt udvalg af hæve sænkeborde i forskellige størrelser – uanset om du leder efter et stort eller lille hæve sænkebord. Du finder også både fritstående hæve sænkeborde og borde til vægmontering, alt efter hvad der fungerer for dig. Hvis du befinder dig på en arbejdsplads, hvor alle opgaver foregår ved computeren, vil vi anbefale et større og fritstående skrivebord. Så har du både plads til computer og dokumenter, men du kan samtidig også sidde og drøfte nogle punkter i selskab med din kollega og en kop kaffe.

 • Bordplade-form

  Er du til det traditionelle rektangulære design, en centerbuet form eller måske et hjørnebord? Hver type har sine fordele og ulemper, så tag udgangspunkt i din personlige præference. En centerbuet bordplade kan være mere behagelig at hvile armene på, mens et hjørnebord tilbyder ekstra arbejdsplads til enten højre eller venstre side.

 • Bordets farvesammensætning

  Overvej hvilken farve dit bord skal have. I et storrumskontor kan det skabe en sammenhængende æstetik, hvis bordet matcher de øvrige møbler i farve og stil. For eksempel, kan et hvidt stel kombineret med en hvid bordplade være et stilrent valg. I et mindre kontor eller hjemmekontor kan valget af farve og design i højere grad baseres på personlige præferencer.

 • Betjening

  Hævesænke-skriveborde kommer overordnet set i to varianter: manuel og elektrisk betjening. Med en elektrisk model kan du let justere højden med tryk på en knap, som er placeret til let adgang under bordpladen. Ved manuelle modeller foregår justeringen oftest ved at dreje på et håndtag.


  Uagtet hvilken type hæve sænkeborde du er på jagt efter, bestræber vi os på at kunne møde dine ønsker. Derfor håber vi også, at du kan finde nøjagtigt den type hæve sænkebord, du drømmer om.


  Brug dit hæve sænkebord korrekt

  Når du har investeret i et hæve sænkebord, er det også vigtigt, at du får brugt det på en ordentlig måde. Man siger, at hvis du skal have mest mulig udbytte af dit bord, skal du stå op én gang i timen. 


  Dog kan dette godt være svært at efterleve, specielt hvis man ikke er vant til at stå op og arbejde. Her skal man dog huske på devisen om, at lidt er bedre end ingenting. 

  Heldigvis kan du ganske nemt træne dig til at stå op og arbejde. Du kan starte med at gøre det i fem minutter ad gangen, og så langsomt bygge på med ét minut ekstra dag for dag. Så går der altså ikke lang tid, før det er helt naturligt for dig at stå op og arbejde i længere tid ad gangen. Samtidig kan du med fordel hæve bordet, når du går til frokost eller hjem fra arbejde, så det bliver helt naturligt at starte stående, når du vender tilbage til hæve sænkebordet.


  Du skal dog også huske at stå på en ordentlig måde, så du ikke belaster nakke, ryg, knæ og hofter. Herunder et par huskeregler til, hvordan du bedst står op og arbejder ved dit hæve sænkebord:


   • Stå med rank ryg og fordel vægten ligeligt på begge ben

   • Sørg for at have din mus og dit tastatur placeret tæt på din krop, så nakke, skuldre og arme belastes mindst muligt

   • Slap af i skuldrene, lad overarmene hænge langs kroppen, mens dine underarme hviler på bordpladen

   • Hav let bøjede knæ - Sørg for at de ikke overstrækker


  Ønsker du mere udstyr til en aktiv livsstil på kontoret?

  Selvom du arbejder på et kontor, kan du sagtens opretholde en aktiv og sund livsstil. Det gør du nemmest med det rigtige udstyr, heriblandt et godt hæve sænkebord. Udover dit hæve sænkebord kan du holde kroppen i gang med et balancebræt, der både sikrer en varieret vægtfordeling på fødderne dagen igennem og udfordrer balancen, så du holder led og muskler aktive i ben og fødder.


  Derudover kan du med et hæve sænkebord også holde godt gang i blodcirkulationen i kroppen og få rettet ryggen ud, når du står op i løbet af dagen, hvilket vil bidrage til træning af muskulaturen omkring din ryg.


  Hvis du skal skabe den helt perfekte arbejdsstation med fokus på velvære og komfort, så kan du også vælge at investere i en ergonomisk kontorstol. 


  Smukke og enkle hæve sænkeborde i stilrene designs

  Når du vælger et hæve sænkebord fra Kontorspecialisten, vælger du både komfort, sundhed og æstetik til kontoret derhjemme eller på jobbet. I vores udvalg af borde til kontoret finder du også løse bordplader til hæve sænkeborde i forskellige størrelser og overflader med kabelrosetter og kabelbakker. 


  Køb et hæve sænkebord til Danmarks bedste priser

  Når du handler online hos Kontorspecialisten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


  Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.