Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Hæve Sænkeborde

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Hæve sænkebord fra FUMAC

Hæve-Sænkeborde sikrer optimale arbejdsvilkår Vil du skabe bedre arbejdsvilkår for dine medarbejdere? Så bør du starte med at investere i hæve/sænkeborde. Et hæve- og sænkeskrivebord bidrager til dine ansattes arbejdspositur og kan hjælpe med at skabe den rette kropsholdning. 

Hæve sænkeborde kan bestilles med flere forskellige stel: InLine, SQUARE og SWITCH 
Bordplader i linoleum, laminat, finér eller det nye nano-laminat - der er muligheder nok - Vi gør det nemt for dig!

Her på siden kan du finde dit nye funktionelle og elegante hævesænkebord både til jobbet og til kontoret eller arbejdsværelset derhjemme. Når du køber et hævesænkebord, får du adgang til nye og bedre vaner for din ryg og din krop.

Når bordet kan hæves og sænkes nemt og bekvemt, giver du dig selv mulighed for at holde gang i kroppen selv på de lange arbejdsdage foran skærmen. Din ryg vil takke dig, når du skifter position fra siddende til stående i løbet af en arbejdsdag, fordi variationen i dine arbejdsstillinger er med til at forebygge overbelastning af ryggens muskler og led.

Vælg manuelt eller automatisk hævesænkebord

Hvilken type hæve sænkebord vil du gerne have? Vi tilbyder både borde, der er styret automatisk, og som kører op og ned ved hjælp af en knap. Du kan også vælge et hævesænkebord, der manuelt kan flyttes fra et niveau, som passer til en siddende stilling, og til et niveau, der passer til når du står op. De automatiske versioner af hævesænkebordene er fuldstændig driftssikre og skal blot kobles til en strømkilde for at køre.

Udstyr til en aktiv livsstil på kontoret

Selvom du arbejder på kontor, kan du sagtens opretholde en aktiv og sund livsstil. Det gør du nemmest med det rigtige udstyr og et godt hævesænkebord. Udover dit hævesænkebord kan du holde kroppen i gang med et balancebræt, der både sikrer en varieret vægtfordeling på fødderne dagen igennem og udfordrer balancen, så du holder led og muskler aktive og sunde i ben og fødder. Derudover kan du med et hævesænkebord også holde godt gang i blodcirkulationen i kroppen og få rettet ryggen ud, når du står op i løbet af dagen, hvilket vil bidrage til træning af muskulaturen omkring din ryg.

Arbejdsstationer til det åbne kontorlandskab

På denne side kan du finde en funktionel og praktisk arbejdsstation, der giver dig mulighed for at arbejde fokuseret og koncentreret, selvom du måske er placeret tæt på dine kolleger. Med vores fleksible arbejdsstationer er det nemt at sammensætte en arbejdsplads selv på forholdsvis små arealer. Opbygningen af arbejdsstationen er centreret omkring et godt hævesænkebord, der kan fungere som en permanent arbejdsstation eller en deleplads, hvor flere kan benytte sig af bordet. Sammensæt de borde, der passer ind i jeres kontorlandskab, og udnyt pladsen til fulde i løbet af arbejdspladsen.

Smukke og enkle hævesænkeborde designs

Når du vælger et hævesænkebord fra Kontorspecialisten, vælger du både komfort, sundhed og æstetik til kontoret derhjemme eller på job. Samtidig med at du får en flot og enkel bordplade, kan du også se frem til funktionaliteten i en kabelrende. Kabelrenderne er med til at holde styr på ledninger og kabler fra computere, højttalere og andre elektroniske instrumenter på arbejdspladsen. Kabelrenden sørger for at holde det hele samlet så dit hæve sænkebord så resten af din arbejdsstation fremstår ryddelig og ordentlig, med masser af plads til at være både effektiv og kreativ.

Du er velkommen til at kontakte Kontorspecialisten, 50526850 så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres kontor – eller institution.