Toggle Nav
Min indkøbskurv  

VIP skinnesystemer

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden

VIP whiteboard-skinnesystem

VIP whiteboard-skinnesystem skaber en ramme for at få mest muligt ud af dit mødelokale. Den 60 mm. brede aluminiumprofil, giver en karakteristisk, uafbrudt vandret linje, som holder de forskellige tavler på plads. De forskellige Tavler kan hænges på skinnen og kan let flyttes på skinnen. Dette elegante system passer ind i alle former for kontor.
Enkelt og dobbelt skinner i mat anodiseret aluminium. Enkelte skinner har en glidende spor til ophæng af tavler. Dobbelt skinner har to glidende spor til at hænge tavler op på. Ovenstående skinner har et klip funktion ved hjælp af stål kuglelejer inden for skinnerne til at hænge papir ark op på. Bund skinner i mat anodiseret aluminium. Skjult montering. Andre længder til rådighed pr anmodning, maksimal længde: 6000 mm.

Vægskinne Systemer

Vores brede udvalg af vægskinnesystemer gør det muligt at kombinere vores mange tavler på kryds og tværs. Om det er til mødelokalet, kontoret, klasseværelset eller et helt andet sted, så er mulighederne mange med de forskellige systemer.

Systemer, der skaber muligheder

Vægskinnesystemerne fås både i enkelt- og dobbeltspor, og de gør det muligt at forskyde tavlerne på forskellig vis, alt efter hvilken man skal bruge. Skinnerne er til vægmontering og fås med forskellige funktioner, så flere tavler kan kombineres – eksempelvis et whiteboard og en flipovertavle. Blandt vores skinner har vi også en med klip-funktion, hvilket gør det muligt at hænge papirark på tavlen. Skinnerne fås i forskellige længder, og foruden at være funktionelle, så er monteringen skjult, så det samtidig er pænt at se på. Med vægskinnesystemerne er det altså kun fantasien, der sætter grænser.

Et kvalitetsudvalg

Hos Kontorspecialisten.dk skaber vi kreative rum både for offentlige, private og organisationer med vores store sortiment, der blandt andet består af tavler, skærmvægge og akustikløsninger. Hermed er vores produkter med til at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø - Se gerne vores artikel om hvordan du bedst muligt indretter dit kontor.

Vi kommer gerne og hjælper til med montering af både vægskinner og tavler, ligesom vi sidder klar ved telefon og mail for rådgivning. Hos os er både service og kvalitet i top, når det nye vægskinnesystem skal sættes op.