Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kridttavler

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Kridttavle

De fleste af os kender til de grønne kridttavler eller blå kridttavler fra folkeskolen, hvor de stadig bruges. Dette er der en god grund til. Kridttavler er meget praktiske, nemme at rengøre og ser også flotte ud. I modsætning til andre typer skrivetavler, skiver du med kridt, der er et naturligt materiale. Hos os finder du kridttavler i flere størrelser og farver, så du kan tilpasse din tavle til dit rum. Vores tavler har skjult montering, hvilket betyder, at der ingen synlige skruer og beslag er. Tavlerne leveres med en hylde til opbevaring af kridt, dette gør opbevaringen nemmere. Har du brug for at kunne variere dine tavler, så har vores tavle til kridt også en overkant med glidespor, således du kan skubbe den rundt på en glideskinne efter behov.

Miljøvenlige kridttavler

Vores kridttavler er 100% miljøvenlige fremstillet af VANERUM. Derudover har alle kridttavlerne en stålkeramisk skriveoverflade, som ligeledes er magnetisk. Det betyder, at du kan opsætte sedler og andet vigtigt på tavlen. Vi er så imponeret over holdbarheden på tavlerne, at vi tilbyder livslang garanti. En kridttavle er ideel at bruge i undervisnings øjemed. Der er ligeledes mange virksomheder, der bruger en kridttavle i mødelokalet, da en tavle overskueliggør de vigtige ting, der diskuteres på mødet. Find den tavle, du skal bruge hos Kontorspecialisten.

De fleste kender kridttavlen fra folkeskolen, hvor den fortsat bruges. Her er den stort set fast inventar i alle klasselokaler – og det er med god grund. Kridttavler er meget praktiske, nemme at rengøre og så er de gode til at kunne notere vigtige ting fra undervisningen - se gerne vores udvalg af kvalitets tilbehør til kridtavler.

Kridttavlers praktiske egenskaber gør også, at de kan bruges i mødelokaler i virksomheder, institutioner og andre steder, hvor tavlerne kan være med til at skabe overblik.

Tilpas nemt kridtavler til dit rum

Hos os finder du kridttavler i flere størrelser og farver, så du kan tilpasse en tavle til dit rum. Vores tavler har skjult montering, hvilket betyder, at der ingen synlige skruer og beslag er. Tavlerne kan leveres med og uden hylde.

Har du brug for at kunne skyde dine tavler forbi hinanden, så kan vores tavle til kridt også fås med overkant med glidespor, således du kan skubbe den rundt på en glideskinne efter behov.

I vores indkøb af tavler har vi udvalgt nogle varianter, der kan gøre hverdagen en smule nemmere. Det er uanset, om tavlerne skal bruges på uddannelsesinstitutioner, på de danske arbejdspladser eller andre steder. Hvis du ønsker at høre mere ind til dine muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den helt rette variant til dig.

Du finder miljøvenlige kridttavler hos Kontorspecialisten

I modsætning til andre typer skrivetavler, skiver du på vores tavler med kridt, der er et naturligt materiale. Vores kridttavler er desuden 100 % miljøvenlige og fremstillet af VANERUM. Ved at købe din tavle hos Kontorspecialisten træffer du dermed også et bæredygtigt valg. Som kunde hos os kan du samtidig se frem til livslang garanti på vores tavler. Vi er nemlig så imponerede over holdbarheden, at det er noget, vi ønsker at tilbyde dig.

Alle vores kridttavler er magnetiske

Hos Kontorspecialisten kan du få fingrene i kridttavler til væggen, som samtidig også er magnetiske. Vi har nemlig håndplukket varianter med stålkeramisk skriveoverflade, som ligeledes er magnetisk. Chancerne er derfor store for, at din kommende tavle bliver uundværlig i dagligdagen. For det bliver muligt at hænge sedler og andet vigtigt på tavlen, som elever medarbejdere eller andre skal se. Det er også noget, der er meget anvendt i folkeskolen – hvilket du måske også kan huske fra din egen skoletid.

Uanset hvad du skal bruge din tavle til, så tag endelig et kig rundt i vores sortiment.