Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Tavler

Varer 1-30 af 33

Faldende orden

Varer 1-30 af 33

Faldende orden

Hos Kontorspecialisten har vi et bredt udvalg af tavler, uanset om du skal have en ny tavle til hjemmekontoret eller søger whiteboards til din virksomhed eller undervisning. En tavle kan benyttes i en bred vifte af henseender - særligt når der er behov for at dele information med medarbejdere eller elever.

Uanset hvilken slags tavle du skal bruge, kan du regne med at finde den i vores udvalg. Vi har tavler i flere forskellige størrelser, designs og med forskelligt funktionsniveau.

Udforsk de mange muligheder og find din favorit.

Få det store overblik med en tavle

Tavler er super funktionelle og kan bruges i mange sammenhænge. De kan bruges på kontoret, i klasseværelset eller derhjemme. Tavlen er et fantastisk redskab til videns- og informationsdeling. En mundtlig overlevering kan være nok så god, men det giver altså lidt ekstra til forståelsen, når det står skrevet og/eller illustreret på en tavle. Det gør det ganske enkelt nemmere at forstå.

Uanset om det gælder en forklaring af en vigtig pointe til et møde eller en præsentation, eller om arbejdsopgaverne skal fordeles, er tavlen perfekt til illustrering og understøttelse af budskabet.

Mangler du en tavle til møde- eller klasselokalet?

Når det kommer til tavler, er mulighederne mange. Søger du en bred kridttavle eller whiteboards? Alternativt en kombinationstavle med både whiteboard og kridttavle?

Uanset hvad du er på jagt efter rent tavle-mæssigt, så er du kommet til det rette sted. Vi har naturligvis også tilbehør til dine tavler, som dækker over alt fra kridt og vinkler til pegepinde og linealer. 

Skulle du i stedet være på udkig efter flipover tavler eller svingbare tavler med hjul? Så kan vi ligeledes tilbyde dette. Vi har helt sikkert en tavle til kontoret, der kan opfylde dine ønsker.

Udvalget af vores tavler omfatter blandt andet:

Sådan vælger du den perfekte tavle

Hvis du er på jagt efter en tavle, men ikke helt er sikker på, hvilken slags det skal være, har vi herunder samlet nogle tips til, hvordan du finder den tavle, som passer bedst til netop dine behov.

1. Hvilken størrelse tavle skal du vælge?

Først og fremmest skal du afklare med dig selv, hvilken størrelse tavlen skal have. En tavle findes nemlig i mange forskellige størrelser, og her skal du tænke på tavlens formål. Store tavler er gode, hvis de skal placeres i større rum og give information eller undervisning samt skabe overblik til en bred gruppe mennesker, hvorimod små tavler passer bedre til mindre lokaler - for eksempel mødelokalet på kontoret.

2. Hvilken overflade skal tavlen have?

Overvej, hvilken overflade din tavle skal have! Whiteboards og glastavler er et godt valg, når du gerne vil have magnetiske tavler, som du samtidig kan skrive på. Kridttavler eller opslagstavler er dog tilstrækkelige, hvis du enten har brug for en tavle med en overflade til at skrive på eller en tavle til ophæng.

3. Skal tavlen kunne flyttes?

Overvej, om du har brug for en tavle, som du kan flytte rundt. Nogle modeller kan man flytte på så let som ingenting, mens andre er mere låst til én lokation. Hos Kontorspecialisten finder du forskellige varianter, som du kan tegne og skrive på med tuscher eller kridt. Du finder også et udvalg af kridt og tuscher hos Kontorspecialisten. Ofte skal de store og funktionelle modeller som whiteboards dog monteres til væggen.

4. Skal tavlen være magnetisk og med lys?

Den magnetiske tavle sørger for, at du kan hænge papir med noter op ved hjælp af magneter. Det kan være en fordel i mange henseender. Derudover kan en tavle med lys sørge for, at du stadig kan præsentere tydelige informationer, selvom det er mørkt udenfor.

5. Professionel montering af din tavle

Vi udfører professionel montering / opsætning af din tavle til en fast time pris + transport.
Læs mere omkring vores monterings service her.Køb tavler til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.