Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Tavler

Varer 1-30 af 36

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-30 af 36

Side
pr. side
Faldende orden

Hos Kontorspecialisten har vi et bredt udvalg af tavler, uanset om du skal have en ny tavle til hjemmekontoret eller søger whiteboards til din virksomhed eller undervisning. En tavle kan benyttes i en bred vifte af henseender - særligt når der er behov for at dele information med medarbejdere eller elever.

Mangler du en tavle til møde- eller klasselokalet?

Mulighederne er mange! Søger du en bred kridttavle eller whiteboards? Alternativt en kombinationstavle med både whiteboard og kridttavle? så er du kommet til det rette sted. Vi har naturligvis også tilbehør til dine tavler, som dækker over alt fra kridt og vinkler til pegepinde og linealer. 

Skulle du i stedet være på udkig efter flipover tavler eller svingbare tavler med hjul? Så kan vi ligeledes tilbyde dette. Vi har helt sikkert en tavle til kontoret, der kan opfylde dine ønsker. Udvalget af vores tavler omfatter blandt andet:

  • Whiteboards
  • Kridttavler
  • Opslagstavler
  • Magnetiske tavler
  • Glastavler

Hvilken størrelse tavle skal du vælge?

En tavle findes i mange forskellige størrelser, og her skal du tænke på tavlens formål. Store tavler er gode, hvis de skal placeres i større rum og give information eller undervisning samt skabe overblik til en bred gruppe mennesker, hvorimod små tavler passer bedre til mindre lokaler - for eksempel mødelokalet på kontoret.

Hvilken tavle er den bedste?

Overvej hvilken overflade din tavle skal have! Whiteboards og glastavler er et godt valg, når du gerne vil have magnetiske tavler, som du samtidig kan skrive på. Kridttavler eller opslagstavler er dog tilstrækkelige, hvis du enten har brug for en tavle med en overflade til at skrive på eller en tavle til ophæng.

Skal tavlen kunne flyttes?

Overvej, om du har brug for en tavle, som du kan flytte rundt. Hos Kontorspecialisten finder du forskellige varianter, som du kan tegne og skrive på med tuscher eller kridt. Ofte skal de store og funktionelle modeller som whiteboards dog monteres til væggen.

Skal tavlen være magnetisk og med lys?

Den magnetiske tavle sørger for, at du kan hænge noter på papir op ved hjælp af magneter. Det kan være en fordel i mange henseender. Derudover kan en tavle med lys sørge for, at du stadig kan præsentere tydelige informationer, selvom det er mørkt udenfor.