Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantinestole, Mødestole & Konferencestole

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

KANTINE­STOLE, MØDE­STOLE OG KONFERENCE­STOLE

Sid godt, uanset hvor du sætter dig. FUMACs kantinestole, mødestole og konferencestole fås med eller uden armlæn og med polstring eller uden polstring. Vores stole til mødelokaler, kantiner og konferencelokaler er holdbare og funktionelle, og du kan få stole, som passer til både klassiske og moderne lokaler.

Noget af de vigtigste på en arbejdsplads er nogle gode stole, som man sidder komfortabelt i. Derudover skal de selvfølgelig også være flot designet og passe ind i virksomhedens udtryk, hvad enten det er professionelt eller afslappet. Det giver nemlig potentielle kunder og gæster et godt indtryk af virksomheden, hvis interiøret passer til det signal virksomheden gerne vil sende.


Leder I som virksomhed efter stole til kantine, mødelokaler eller andet, så finder du et stort udvalg her på siden. Vores stole kommer i forskellige modeller og designs, der passer præcis til det formål, som de skal bruges til.

Stole til alle rum - og formål!

Du finder blandt andet stole til kantiner og konferencer. Når I skal have stole af denne type, er det vigtigt, at de er lette i udtrykket og nemme at flytte rundt med. Derudover er det også vigtigt, at de nemt kan stables, så de hurtigt kan ryddes væk og ikke fylder unødigt.

Hos Kontorspecialisten har vi også et stort udvalg at stole, der kan bruges steder, hvor de skal stå mere permanent. Det er stole der er enkle og funktionelle med vægt på et enormt flot design, der styrker det rum de placeres i. Disse stole er også betrukket og polstrede for maksimal komfort. 

Du finder også et stort udvalg af kontorstole, som er både er ergonomiske og funktionelle samt et godt udvalg af stole til venteværelset.