Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Stole

14 varer

Faldende orden

14 varer

Faldende orden

Kontorstole: Rygraden i din arbejdsplads

En god kontorstol er afgørende for enhver arbejdsplads. Jo længere tid du bruger i stolen, desto vigtigere er det at investere i en ergonomisk kontorstol. Vores stole har et ergonomisk korrekt design med indstillingsmuligheder, der sikrer, at din krop – og især din ryg – får den nødvendige støtte. Hos Kontorspecialisten mener vi, at stolen skal tilpasses brugeren — ikke omvendt.

Hvis du bruger meget tid på kontoret, kender du allerede udfordringerne med stillesiddende arbejde. Derfor anbefaler vi stole med free float, multisynkron eller anden teknik, der giver stolens dele (ryg og sæde) mulighed for at justeres og bevæge sig uafhængigt af hinanden. Dette understøtter skiftende arbejdsstillinger, forbedrer siddekomforten og forebygger mange gener forbundet med stillesiddende kontorarbejde.

Udover vores udbud af ergonomiske kontorstole, tilbyder vi også et bredt udvalg af mødestole, kantinestole, caféstole, barstole, loungestole og sofaer. Alle disse produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet, design og holdbarhed. Du kan derfor være sikker på, at vores stole vil være en fremragende tilføjelse til dit kontor.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste kontorstol til dine behov, kan du læse vores guide om hvordan du vælger den bedste kontorstol.


Møde- og konferencestole

Møde- og konferencestole fra Kontorspecialisten er en samling af fantastiske tilbud på stole til mødelokalet, venteværelset, kontoret eller konferencelokalet. Vi samarbejder med de absolut bedste møbelfabrikanter i Danmark, der leverer stole af højeste kvalitet i lækkert design.

Kantinestole

Uanset om du foretrækker enkel og praktisk design eller farverige kantinestole, vil du finde noget, der falder i din smag i vores brede udvalg af kantinestole. Vores stole er robuste, nemme at rengøre og kan ofte stables – perfekt til lejlighedsvise arrangementer.


Barstole, loungestole og stole til venteværelset

Vores nøje udvalgte sortiment af forskellige stole til arbejdspladsen hjælper med at skabe den rette stemning i din virksomhed. 

Vores barstole og venteværelsestole er ideelle til afslapning og giver dit venteværelse eller loungeområdet et elegant udtryk og er oplagt at tage en lille pause i.


Køb stole til din virksomhed til Danmarks bedste priser

Hos Kontorspecialisten forstår vi vigtigheden af behagelige og æstetiske stole. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den ideelle løsning, uanset om du har brug for en kontorstol; stole til kantinen eller venteværelset. Tag et kig på vores sortiment og lad os hjælpe dig med at skabe et kontormiljø, hvor du kan trives og være produktiv.

Når du handler online hos Kontorspecialisten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.

Husk også, at mangler du andet tilbehør til kontoret, kan vi formentlig hjælpe dig. Vi har eksempelvis også et bredt udvalg af behagelige kontorstole, praktiske tavler og en masse funktionelle løsninger til opbevaring.

Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt eller kontorindretning generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.