Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Whiteboard Uniti
Whiteboard Uniti Whiteboard Uniti Whiteboard Uniti Whiteboard Uniti

Whiteboard Uniti

922,00 kr.
SKU
Whiteboard Uniti

Borks Whiteboard /Uniti


Borks Whiteboard /Uniti har en hvid skrive overflade (NCS S 1002 G50Y) af E3 miljøvenlige, stålkeramisk, magnetisk stålplade med natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.
Tavlerne leveres med pennehylde. Nedenstående mål er ydermål, inkl. pennehylden. Pennehylde er 71 mm dyb.
Alle tavler er med pennehylde i fuld længde, undtagen den mindste 368x548 her er pennehylden 200 mm.
Samtlige af vores tavler (WhiteBboards) er forsynet med en overflade af emaljeret stålplade: E3 (Education + Enviroment + Everlasting). E3 er en holbar tavle, er magnetisk og kan ovenikøbet anvendes til kortafstands projektion.

922,00 kr.
Brands:

Details

Whiteboard


Et whiteboard er uundværligt på et kontor, da det gør det nemt at vise dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere dine ideer.
Med whiteboards i mødelokalet er du fri til at tegne og fortælle, hvilket gør forklaringer og planlægning nemmere.


Vores tavler har en hvid skriveoverflade, hvilket passer ind i de fleste kontormiljøer. Du kan selvfølgelig også finde whiteboards i andre farver i vores sortiment,
således at du kan få det, der passer til indretningen på din arbejdsplads.


Alle vores tavler leveres med en pennehylde, hvor du praktisk kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der selvfølgelig er magnetisk.
Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.


Et praktisk whiteboard er mere end en tavle.


Et whiteboard kan også fungere som andet end en tavle. Det er yderst praktisk i frokoststuen, hvor det ligeledes kan fungere som en opslagstavle til medarbejderne.
Vores whiteboards er som tidligere nævnt magnetiske, hvilket gør, at tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan monteres på tavlen med magneter.
Hos os finder du nemt de tavler, der kan gøre dit kontor mere funktionel. Brug dem som idébank, hvor du løbende kan skrive dine ideer op eller gøre dine mål synlige som motivation til medarbejderne.
Mulighederne er mange med vores whiteboards.
Vi tilbyder flere forskellige mærker, såsom Abstracta og Vanerum, og flere forskellige størrelser. Se vores sortiment herunder.


Kontakt os gerne på telefon 50 52 68 50 , hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter. Vi kan give dig vejledning i forhold til, hvilket whiteboard opfylder dine behov og passer bedst til din arbejdsplads.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?