Toggle Nav
Min indkøbskurv  
VIP Fleksibel Tavle
VIP Fleksibel Tavle VIP Fleksibel Tavle VIP Fleksibel Tavle VIP Fleksibel Tavle

VIP Fleksibel Tavle

4.286,00 kr.
SKU
VIP Fleksibel Tavle
4.286,00 kr.
Brands:

Details

Fleksibel Tavle VIP


Tavler til montering i glidespor, for enkel- eller dobbeltspor. Ramme og beslag i matanodiseret aluminium. Monteres som standard med korte beslag, til anvendelse på enkeltskinne eller i yderste spor på dobbeltskinnen. Ved montering i yderste spor, anvendes lange beslag. Dette for at tavlerne kan forskydes for hinanden.


VIP whiteboard-skinnesystem skaber en god ramme for at få mest muligt ud af dit mødelokale. Den brede aluminiumprofil 60 mm, der er inkluderet i alle produkter i VIP-familien, skaber kendetegn. De forskellige tavler kan hænges på skinnen og kan let skydes på skinnen. Dette elegant system passer ind i alle former for kontor.
Enkelt og dobbelt skinner i mat anodiseret aluminium. Enkelte skinner har en glidende spor til ophæng af tavler. Dobbelt skinner har to glidende spor til at hænge flere tavler op. Ovenstående skinner har et klip funktion ved hjælp af stål kuglelejer inden for skinnerne til at hænge papir ark op. Bund skinner i mat anodiseret aluminium. Skjult montering. Andre længder til rådighed pr. anmodning, maksimal længde: 6000 mm.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?