Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Underlag til Kontorstol

7 varer

Faldende orden

7 varer

Faldende orden

Find underlag til din kontorstol online hos Kontorspecialisten.

Når der arbejdes på kontor eller hjemmekontoret, er det vigtigt, at stolene har et godt underlag at køre på. Hvis stolene bare kører på gulvet uden et ordentligt underlag til kontorstolen, bliver gulvet hurtigt ridset og over længere tid helt ødelagt. 

Derfor er det vigtigt med et godt underlag, der beskytter gulvet.

Samtidig gør mange stoleunderlag det også nemmere at køre stolen ud og ind fra bordet. 

Her på siden kan du se vores store udvalg af underlag til kontorstole.

Skån dit gulv med et underlag til din kontorstol

Man tænker måske ikke over det, men i løbet af en ganske almindelige arbejdsdag kører man sin kontorstol frem og tilbage fra skrivebordet mange gange. Hvis man ikke har noget underlag til sin kontorstol, kommer den aktivitet med en pris.

Det går nemlig dels hårdt ud over gulvet, der over tid vil opleve stor slitage, men hjulene på din kontorstol vil faktisk også blive slidt hurtigere, når man ikke bruger et stoleunderlag.

Derfor kan et underlag til kontorstolen altså hurtigt vise sig at være en klog investering. For det er altså billigere at købe et stoleunderlag, end det er at fikse et slidt gulv eller ødelagte hjul på din kontorstol.

Specielt når du køber dit underlag til kontorstolen hos Kontorspecialisten, hvor du finder dem i super høj kvalitet og til Danmarks bedste priser. 

Udforsk de mange muligheder og find det stoleunderlag, der passer bedst til dine behov.

Bredt udvalg af underlag til kontorstole

Hos Kontorspecialisten har nemlig stoleunderlag til ethvert behov. Vi har underlag til både hårde gulve og tæpper, ligesom du kan finde de forskellige underlag til kontorstole i flere forskellige tykkelser.

Stoleunderlag til hårde gulve

Har du et hårdt gulv - f.eks. et trægulv - skal du have fat i et stoleunderlag uden pigge. Det er først og fremmest med til at skåne gulvet mod slitage, men hjælper også til at beskytte det mod tilsmudsning.

Vores stoleunderlag til hårde gulve kommer i forskellige tykkelser og farver, alt efter hvad du foretrækker til din arbejdsstation.

Kontorstol underlag med pigge til tæpper

Vil du gerne have et underlag til din kontorstol, som er placeret på et tæppe eller et blødt gulve, skal du have fat i et stoleunderlag med pigge. De helt små pigge sørger for at gribe fast i underlaget, så dit stoleunderlag  ikke løber nogen vegne.

Find underlag til stående arbejde

Udover det almindelige underlag til kontorstol har vi også et bredt udvalg af andre former for underlag. Hvis der for eksempel er mange på arbejdspladsen, der står op og arbejder, har vi underlag beregnet til stående arbejde. Måtterne aflaster ben og ryg og gør det mere behageligt at stå op, imens du arbejder. Du kan også sagtens bruge underlaget andre steder, hvor gulvet skal beskyttes.

Alle vores underlag er lavet af de bedste materialer og produceret af de førende mærker på markedet. Derfor er du altid sikret et produkt af højeste kvalitet, der holder i mange år, når du handler hos os.

Køb underlag til din kontorstol til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.