Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Underlag til Kontorstol

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Når der arbejdes på kontor, er det vigtigt, at stolene har et godt underlag at køre på. Hvis stolene bare kører på gulvet uden et ordentligt underlag til kontorstolen, bliver gulvet hurtigt ridset og over længere tid helt ødelagt. Derfor er det vigtigt med et godt underlag, der beskytter gulvet.

Samtidig gør mange underlag det også nemmere at køre stolen ud og ind fra bordet. Her på siden kan du se vores store udvalg af underlag til kontorstole.

Find underlag til din kontorstol

Udover det almindelige underlag til kontorstol, har vi også et bredt udvalg af andre former for underlag. Hvis der for eksempel er mange på arbejdspladsen, der står op og arbejder, har vi underlag beregnet til stående arbejde. Måtterne aflaster ben og ryg og gør det mere behageligt at stå op imens du arbejder. Du kan også sagtens bruge underlaget andre steder, hvor gulvet skal beskyttes.

Alle vore underlag er lavet af de bedste materialer og produceret af de førende mærker på markedet. Derfor er du altid sikret et produkt af højeste kvalitet der holder i mange år, når du handler hos os. Vores underlag kan fås til glatte gulve og også med pigge, beregnet til arbejdspladser med tæpper som underlag. Underlaget er fremstillet af gennemsigtig, giftfri plast der kan genanvendes.