Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Glastavler

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden

Vi leverer glastavler i flere varianter

Her finder du vores udvalg af flotte og funktionelle glastavler til kontoret, køkkenet eller et andet rum i hjemmet eller på arbejdspladsen. Hvis du er på udkig efter en glastavle, er du havnet det rigtige sted. Der findes mange typer af glastavler på markedet, og vi har her hos Kontorspecialisten udvalgt nogle af de bedste, som du kan finde her på siden. Uanset om du leder efter en glastavle, der skal hænge derhjemme og supplere hverdagens planlægning og kreative udfald, eller du skal arbejde med brainstorming og projektering på arbejdet, så har vi glastavlen, du skal bruge. 

Glastavle Bright

Funktionel glastavle, der både kan bruges som skrive- og opslagstavle. Fremstillet af 4 mm hærdet glas, med bagbeklædning af metal. Inkl. montagebeslag.

Glastavle Bright magnetisk glastavle
Glas boards er ideelle til skoler og kontorer. Del oplysninger eller display nyheder. Vores glas boards er lavet af 4 mm sikkerhedsglas. Den miljøvenlige glas bord kan bruges som et whiteboard med konventionelle markører og vinduesviskere. Bagsiden af bestyrelsen er lavet af en stålplade, som gør det muligt at bruge (særlige) magneter på glasset bord.

OBS Vær opmærksom på, at almindelige magneter ikke kan bruges på glastavlen. Se tilbehør til glastavler her

Fås i farverne Hvid, Rød & Sort

MAGVISION

MagVision er en magnetisk glasskrivetavle med frostede kanter. MagVision fås i optisk hvid eller i otte forskellige standard silketryksfarver. Glassets tykkelse: 4 mm Tavlen kan monteres vandret eller lodret (gælder alle størrelser undtagen i målene 1980x1000 og 1980x1200 mm). Specialmål samt fotomotiv kan leveres på forespørgsel. MagVision fås også med skriveoverflade med E3 emalje i de fleste størrelser. Unik farve i henhold til NCS kan leveres på forespørgsel.


Stationær eller mobil glastavle

Forskellige behov kræver forskellige glastavler. Blandt glastavlerne i vores udvalg finder du f.eks. dem, der sættes fast på væggen, som på den måde bliver stationære og en integreret del af rummets interiør. Du kan også få en glastavle på hjul, som nemt og bekvemt kan transporteres fra rum til rum.


Farvede glastavler, der giver liv til lokalet

Glastavlerne fås i flere forskellige farver, somalle vil komplementere ethvert rum de placeres i. Uanset om du er til en kraftig højrød, en dybgrøn, den mere neutrale hvid eller til en elegant sort, så fås de alle som glastavler, der både pynter og gør nytte. Nogle af vores glastavler tilbydes også i sarte pastelfarver, der dekorerer kontoret eller et andet rum uden at trække for meget opmærksomhed til sig.


Nem at skrive på

En af de store fordele ved en glastavle er, at de både er nemme at gå til og skrive på, men også at du let kan viske ud og starte forfra. Derfor er glastavler et oplagt valg til kontoret, hvor du gerne vil sørge at holde hånd i hanke med dit projekt, brainstorme eller ”mindmappe”, eller til hvis du har brug for en huskeseddel, man ikke så nemt overser - Se gerne vores kvalitets tilbehør til tavler.


Vis let dagens menu med en glastavle

Glastavler er også oplagte at bruge i kantiner og på restauranter, fordi dagens menu og priser kan skrives og laves om nemt og bekvemt. Det er nemt at gøre skriften dekorativ og lave små tegninger, der virker appetitvækkende og pynter i rummet.


Glastavler er nemme at gøre rene

Du kan vælge at bruge en almindelig spritpen, når du skriver på glastavlen. Så er skriften permanent og skal fjernes med husholdningssprit. Men den letteste løsning er at bruge whiteboard-tuscher, som nemt kan tørres af med en tør, blød klud. Når skriften har siddet længe, kan det være nødvendigt at bruge lidt mere knofedt. Sidder skriften virkelig godt fast, kan du fugte kluden med almindeligt postevand og tørre skriften af. Så bliver det ikke meget nemmere at skrive eller tegne, ændre detaljer og gøre tavlen helt ren igen, når du er færdig.


Magnetiske glastavler

Nogle af de glastavler du kan se her på siden er udstyret med en magnetisk bagside, der gør det muligt at bruge tavlen som en kombineret skrivetavle og opslagstavle. Med gode, kraftige magneter kan du hænge papirer, dokumenter og huskesedler nemt op på tavlen, så du kan få det store overblik ét sted.