Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantinestole

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden

Find jeres nye kantinestole online hos Kontorspecialisten. Uanset om I mangler stole til den lille og hyggelige frokoststue, eller om det er den helt store kantine, der skal møbleres, kan I finde nogle passende kantinestole i vores brede udvalg her på siden.


Ligegyldigt om det er på arbejdspladsen, uddannelsesinstitutionen eller skolen, har man brug for ordentlige og pæne kantinestole i god kvalitet, så man kan sidde komfortabelt og rart, når måltiderne skal nydes. Vores forskellige stole er både komfortable, praktiske og robuste, og vil kunne holde til mange års slid i selv de travleste kantiner.


Udforsk de forskellige muligheder og find de kantinestole, som passer ind hos netop jer.

Bredt udvalg af kantinestole i et væld af farver og materialer


Hos Kontorspecialisten kan du altid regne med at finde kantineborde i et væld af forskellige materialer og farver. Vi ved nemlig, at præferencer i forhold til æstetik og indretning kan være ganske forskellig, og det vil vi gerne imødekomme i vores udvalg. Derfor vil man på de enkelte kantinestols-modeller kunne vælge stolene i en række forskellige farver og materialer. Så uanset om I foretrækker stolene i sort, grøn eller beige - eller om I foretrækker bøgefinér frem for hvid lak, kan I finde det hos os.


Det kan du forvente med kantinestole fra Kontorspecialisten


Når man skal vælge nye kantinestole, er der flere faktorer som skal med i det store udvælgelses-regnestykke. Hos Kontorspecialisten har vi vægt på følgende faktorer i udvælgelsen af vores udvalg, da vi oplever, at disse faktorer er afgørende i valget af gode kantinestole.


Praktiske kantinestole som er nemme at flytte rundt på og stable sammen: Som noget af det første, er praktikken en vigtig faktor, når man skal vælge nye kantinestole. En kantine eller frokoststue er nemlig et travlt område, hvor stolene dels vil blive brugt rigtig meget, men der vil også blive flyttet rundt på dem, spildt på dem og meget andet. Derfor skal de kunne holde til lidt af hvert og samtidig være i stand til at gøre hverdagen bare en smule nemmere i kantinen. Det kan alle vores kantinestole selvfølgelig.


Eksempelvis vil der nogle gange være behov for at rydde kantineområdet, fordi det skal bruges til fest, fagligt oplæg eller noget helt tredje. Her er det vigtigt, at man nemt og hurtigt kan flytte rundt på kantinestolene, så de ikke står i vejen. Vores kantinestole her på siden er heldigvis både ganske lette, men også nemme at stable oven på hinanden, så man hurtigt kan få placeret dem i hjørnet .Nogle af stolene fås også med armlæn, der smart kan bruges som ophæng, så rengøringen af gulvet i det daglige lige bliver dét nemmere.

Komfort er i højsædet: Som med alle andre type stole er det selvfølgelig også super vigtigt, at man sidder ordentlig og komfortabelt i en kantinestol. Selvom man sjældent sidder i kantinestole i flere timer ad gangen, er det stadig utroligt irriterende at skulle sidde dårligt, når man spiser sin frokost. Derfor kommer vores kantinestole også med polstring, så man sidder blødt og godt i stolene. Derudover kommer vores kantinestole både med og uden armlæn, så man selv kan afgøre, hvorvidt man ønsker - og har plads til - den lille ekstra komfort, de kan give.

Robust design og lang holdbarhed: Kantinestole er underlagt intensiv daglig brug, hvilket kræver en designfilosofi centreret omkring holdbarhed og lang levetid. Derfor er kantinestole ofte skabt med en ekstra robust konstruktion og anvender materialer, der er udvalgt for deres styrke og modstandsdygtighed over for dagligt slid. Deres fysiske udformning sikrer, at de kan holde til hyppig brug, gentagen rengøring og den uundgåelige håndtering, der følger med et travlt spiseområde. Når du køber kantinestole her hos Kontorspecialisten kan du selvfølgelig altid regne med kantinestole af høj kvalitet, som man kan have glæde af i kantinen eller frokoststuen lang tid fremover.

Kantinestole der er nemme at rengøre: Som nævnt er kantinestole et møbel, der bliver udsat for lidt af hvert. Både i form af regulært brugsslid, men det er heller ikke usandsynligt, at der i ny og næ vil blive spildt mad og drikke på kantinestolene. Derfor skal de helst også kunne holde til det, samt være nemme at rengøre igen, uden at efterlade tydelige spor fra det hændelige uheld. Derfor er det selvfølgelig ingen sag at rengøre vores kantinestole, hvis (eller rettere når) der skulle blive spildt enten mad eller drikke på dem.

Generelt er det med kantinestole ofte de helt små detaljer, der giver stolen den ekstra kvalitets-følelse. Det vil du bl.a. kunne se på vores kantinestole, hvor de kommer med et lille ‘indhak’ i ryglænet, hvor du kan hænge din jakke eller taske, hvis du har brug for hurtig og let opbevaring.

Køb kantinestole til Danmarks bedste priser


Når du handler online hos Kontorspecialisten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Husk også, at udover vores forskellige kantinestole, har vi også et bredt udvalg af andre funktionelle og flotte kantinemøbler. Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.