Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Hæve sænkebord Stay Active
Hæve sænkebord Stay Active Hæve sænkebord Stay Active

Hæve sænkebord Stay Active

4.190,00 kr.
SKU
Hæve sænkebord Stay Active

Stå op og arbejd – hvor du vil


Et bord udviklet til fremtidens aktivitets- eller fleksbaserede arbejdspladser. Manuelt hæve-og sænkbart. Bordet er i en lille og smidig størrelse, som gør det meget let at placere og let at møblere med. Du behøver ikke at tænke på strømforsyning, og du slipper for ledninger på gulvet. Bordet passer både på arbejdspladsen og til hjemmekontoret. Bordet hæves og sænkes med en gasfjeder, som styres med et håndtag på siden. Den laveste højde er 73 cm, og den højeste højde er 117 cm.4.190,00 kr.
Brands:

DetailsStay active, wherever you are.


StandUp Adjustable desk er udviklet til den fleksible arbejdsplads. Det er et lille og letplaceret hæve-sænkbart bord i tidløs skandinavisk design. Helt uden krav til el-tilslutning, hvilket giver frihed til at arbejde hvor man vil. Fremstillet i Småland i holdbare materialer, designet af Dan Ihreborn. Stå op og arbejd, så får du det bedre, orker mere og bliver mere kreativ.
Fordelene er mange ved at variere og at stå op og arbejde i dele af dagen. Blodcirkulationen øger, du bliver friskere og mere produktiv, og desuden får du en bedre holdning. Nogle tips til at komme i gang med at stå er at begynde dagen stående. Det sidste du gør, inden du går for dagen, er at hæve dit bord. At stå op efter frokost er også godt, for så slipper du for trætheden, som kan indfinde sig, når du har spist.
Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?