Toggle Nav
Min indkøbskurv  
SQUARE konferenceborde Bådformede
SQUARE konferenceborde Bådformede SQUARE konferenceborde Bådformede SQUARE konferenceborde Bådformede SQUARE konferenceborde Bådformede

SQUARE konferenceborde Bådformede

3.905,00 kr
SKU
SQUARE konferenceborde Bådformede
Finer
Laminat
Linoleum
Nanolaminat
3.905,00 kr
Brands:

Detaljer

SQUARE KONFERENCEBORDE bådformede


SQUARE konferencebordserien er ligesom de øvrige SQUARE serier designet af FUMACs egne husarkitekter.


Den kvadratiske søjle fås i flere farver – også mixet – ligesom bordpladerne fås i flere former, materialer og farver.


Overvej en kontrast bordkantfarve til at understrege designet og vælg eksempelvis en dobbelt kabelklap i samme farve som kantlakken. Kabelklapper er praktiske og flotte til at skjule ledningsrod og samtidig er FUMACs kabelklapkonstruktion ekstra praktisk, da hængsling i begge sider medfører, at den skjulte strømforsyning er tilgængelig fra begge sider.


Stellet har såkaldt ‘klik-funktion’, hvilket gør det meget enkelt at samle – med blot en umbraco skrue. Det er ekstra praktisk, hvis du har bestilt et uendelig langt bord – for med SQUARE har du netop mulighed for at vælge præcis den længde, der passer til dine behov. En teleskopramme muliggør dette – og denne ramme kan tilmed bruges som kabling, hvilket er pænt og praktisk – også for eksempelvis rengøringspersonalet.


SQUARE konferenceborde tilbydes med højdejusterbare stel, der passer perfekt til stående møder. De højdejusterbare søjler er tilmed lydsvage pga. indvendige motorer, har lavt stand-by forbrug, soft start/soft stop samt anti squeeze funktion – alt sammen detaljer der betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om andet end dit møde.


Problemer med at bestille, eller finde det rigtige produkt - Vi sidder klar til at hjælpe dig ring: 50 52 68 50

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?