Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Softline 50 gulvskærm
Softline 50 gulvskærm Softline 50 gulvskærm Softline 50 gulvskærm Softline 50 gulvskærm Softline 50 gulvskærm

Softline 50 gulvskærm

2.254,00 kr
SKU
Softline 50 gulvskærm
Dox
Salsa
Event Screen
Blazer
2.254,00 kr
Brands:

Detaljer

Skærmvæg Softline 50


Til at forbinde Skærmvæg Softline 50 skærme skal der bruges to koblinger til hver, en top og en bund. Skal skærmen monteres på væggen, gøres det ved hjælp af vægbeslag og 3-vejs koblingen. Benpakke til en enkeltskærm består af to T-ben. For ekstra skærmvægge medfølger et T-ben og et I-ben og 2-vejs koblinger. Benene er lavet af stål og fås i tre højder, 100, 50 og 5 mm. i vores menu er der regnet med 50 mm. fås i andre farver, krom, sort, grå og hvid, ring til os hvis andre kombinationer ønskes.Skærmvæg Softline 50 er et funktionelt og flexibelt skærmsystem. I arbejdsmiljøer med høj støjbelastning giver den højest mulige lydabsorbtion. Softline er brandhæmmende og alle dele kan genbruges.


Skærmen er opbygget af en massiv træramme fyldt med lydabsorberende mineraluld. Skærmens tykkelse er 50 mm. Monteres helt uden værktøj. 4 forskellige textiler mange farver. Til at forbinde skærme skal der bruges to koblinger til hver, en top og en bund. Skal skærmen monteres på væggen, gøres det ved hjælp af vægbeslag og 3-vejs koblingen.
Softline kontor skillevægge er et modulopbygget system, som nemt tilpasser sig til de skiftende krav og funktionelle arbejdsområder. Med sin lydabsorberende kerne og stof i mange farver, skaber det en behagelig arbejdsområde. Softline har en ramme af massivt træ og tilbyder fremragende stabilitet. Softline fås i forskellige størrelser og former, både som gulv skærme og bord skærme. Fås i bredde 800, 1000, 1200 mm. Softline består af en 50 mm tyk akustisk panel, dækket med stof.


Øvrige stoffer ved forespørgsel Ring Tlf: 50526850

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?