Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Gulvskærme

11 varer

Faldende orden

11 varer

Faldende orden

De senere år er åbne arbejdspladser med store fællesrum blevet mere og mere populære. Det gør det nemmere at komme i kontakt med hinanden og giver et bedre flow i arbejdsprocessen. Der kan dog også godt opstå problemer. Især i forhold til akustik og afskærmning, kan et åbent kontorlandskab have nogle udfordringer.

Til at løse disse udfordringer er en gulvskærm en rigtig smart løsning. Det er kort sagt et stykke væg, som kan rykkes rundt og placeres lige der, hvor der er behov for noget afskærmning. Det gør det nemt at have et åbent kontorlandskab samtidig med, at man kan skabe afskærmede rum, hvor der kan arbejdes i fred for snak og larm.

Alt i skærmvægge til gulv

Her hos Kontorspecialisten har vi et stort og bredt udvalg af forskellige former for afskærmning til kontoret og arbejdspladsen. Disse gulvskærme er primært henvendt til store åbne kontorlandskaber og er nemme at flytte rundt på. Udover at de skærmer visuelt, så er de foret med lydabsorberende mineraluld. Det sørger for at stemmer og lyde dæmpes og giver den bedst mulige støjreduktion. De er specielt egnede til arbejdspladser, hvor der generelt er et højt lydniveau.

Til skærmene kan du få meget forskelligt tilbehør som fx fødder med hjul eller monteringskoblinger, hvis du vil forbinde flere skærme på en gang.