Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Bordskærme

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Når man sidder tæt sammen på arbejdspladsen, kan der godt være brug for, at man kan få noget afskærmning, så man kan rette sit fulde fokus mod arbejdsopgaven uden at blive forstyrret af andre. 

Her det rigtig smart at bruge en bordskærm til at afskærme sit arbejdsområde og på den måde få ro til at arbejde. Det smarte ved en skærmvæg til bord. er at du kan montere den på alle slags borde og lynhurtigt forvandle et normalt skrivebord til en effektiv arbejdsstation med ro fra lyd og andet. 

Bordskærmvægge

Hos Kontorspecialisten har vi et stort udvalg af bordskærme til arbejdspladsen. Udover at være praktiske og funktionelle, så er alle vores skærme til borde også produceret i et flot og enkelt design, der passer ind i alle former for kontorer. De kommer med bløde, afrundede kanter og i afdæmpede farver, der er behagelige for øjnene. Du kan selvfølgelig helt selv bestemme, hvilken farve du ønsker, og du har også flere andre muligheder for tilpasning som fx hvilken type tekstil du vil have på din bordskærm.

Skærmene er alle lavet af materiale, der har en lyddæmpende effekt og også er brandhæmmende. Derudover kan de bruges som opslagstavle. Alt i alt en virkelig praktisk og flot løsning til at afskærme din arbejdsplads.