Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Plenty Pod med gulv
Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv Plenty Pod med gulv

Plenty Pod med gulv

91.298,00 kr.
SKU
Plenty Pod med gulv
 
 
 
 
 
 
91.298,00 kr.
Brands:

Details

PLENTYPOD


Når du har brug for et uforstyrret lokale til et møde, en opgave eller en vigtig telefonsamtale, er Plenty Pod løsningen. PlentyPod er en serie stillerum, som er blevet et naturligt must i vore dages aktive arbejdspladsløsninger. Plenty Pod findes i tre forskellige størrelser: small, medium og large. Bordpladen leveres som standard i small til Plenty Pod, og ekstra el-udtag og nettilslutning kan leveres som tilvalg i samtlige modeller, hvilket betyder, at man kan tilslutte en bærbar til videokonferencer eller webmøder. Ventilation, LED-lys og el-udtag er standard. Produktet findes i mange forskellige farver både indvendigt og udvendigt. Lydisolering Rw 36.


PLENTYPOD MOBIL MODUL (MED GULV)


Naturanodiseret ramme MED akustikgulv. Indervægge beklædt med Blazer i standardfarve, gulvtæppet er mørkegråt meleret. Andet beklædningsmateriale/gulvtæppe kan tilkøbes. OBS! Fragt- og monteringsomkostninger er ikke inkluderet, men kan tilkøbes separat.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?