Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skabslåger JIVE

2 varer

Faldende orden

2 varer

Faldende orden

Lågesæt 2 rum

bredde 78 cm. 1-2-3-4-5 rum høj 35 til 176 cm i højden

Skabslåger

Er du på udkig efter skabslåger til hjemmekontoret, til din arbejdsplads, en uddannelsesinstitution eller lignende? Så har vi hos Kontorspecialisten sørget for, at du kan finde dem i vores sortiment. Tag endelig et kig her på siden og se, om ikke du kan finde det lågesæt, du skal bruge.

Giv dine skabe nyt liv med skabslåger

Lågesæt og løse skabslåger er en fantastisk måde, du kan give dine skabe nyt liv på. Lågerne kommer nemlig i mange designs og farver, som hver og en kan give vidt forskellige udtryk. Her på siden finder du både varianter med og uden greb og modeller der passer til forskellige størrelser. Derudover er vores låger med lækre overflader, som vil være den perfekte finish til den eller de reoler, som skal lukkes til.

Der er heldigvis ingen regler for, hvor meget eller lidt du dækker et skab eller en reol til. Du kan derfor også vælge, at det kun er udvalgte rum, hvor der skal monteres låger. Valget kan også afhænge lidt af, hvor skabet skal stå, og hvem der har adgang til det. Skal der f.eks. være undervisningsmaterialer eller andet i, så vil det ikke nødvendigvis være et must, at alle rum skal beklædes med låger. Her kan det være praktisk, at elever let kan få adgang til bøger og lignende.

Skærm af for opbevarede ting med skabslåger

Skabslåger er utrolig praktiske. De gør det nemlig muligt at skærme af for de ting, du har opbevaret. Det er både et plus, da din reol kan virke mindre rodet, og så er det et plus, da du kan have papirer og andre ting gemt væk, som ikke alle skal se og have adgang til.

I udvalget hos Kontorspecialisten finder du løse skabslåger, der passer til at fra 1, 2, 3, 4 og 5 rum. Der burde derfor også være mulighed for, at du kan finde låger, der kan monteres på det eller de skabe, hvor du ønsker at lukke mere af.

Få en skræddersyet løsning hos Kontorspecialisten

Her på siden finder du låger i mange forskellige størrelser og til flere forskellige rum. Hos Kontorspecialisten hjælper vi dig hellere end gerne med at finde en skræddersyet løsning til dig. Vi ved nemlig alt om, hvor vidt forskellige behov der kan være. Skulle du derfor være i tvivl om, hvilke låger du skal vælge, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.