Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kontor opbevaring

24 varer

Faldende orden

24 varer

Faldende orden

Smart opbevaring til små og store kontorer

Hold kontoret ryddeligt og nemt at finde rundt i med smarte møbler til opbevaring. Uanset om du leder efter hylder, skuffesystemer eller lidt større reoler, kan Kontorspecialisten.dk hjælpe dig med at finde de helt rigtige elementer til opbevaring på kontoret eller til hjemmearbejdspladsen.

Lad det hele stå fremme med flotte hylder

Når du vælger hylder til opbevaring, har det den store fordel, at du har dine papirer, bøger og mapper lige ved hånden. Den eneste du skal gøre er at række ud og så har du fat i det, du skal bruge. Det skaber et enormt nemt workflow, der gavner dig, der har travlt og hurtigt skal finde rundt i dine sager.
Ulempen er, at det kan støve mere, når flere elementer er fremme samtidig, og kontoret kan let, hvis du f.eks. har mange papirer, fremstå lidt rodet og uordentligt at se på. Heldigvis kan det nemt løses med et smart skuffesystem.
Pak det væk du kun sjældent bruger
Der er ikke nogen grund til at have alt det stående fremme, som du måske kun skal have fat i en gang om måneden eller endnu sjældnere. På samme måde er det en fordel at pakke arkiver væk, så de ikke er i vejen eller fylder unødigt op på hylder og reoler.
Vores dybe sortiment inden for opbevaring tæller bl.a. funktionelle og praktiske skuffesystemer, der kan hjælpe dig med arkivering, der fylder så lidt som muligt. Samtidig kan arkiveringen foregå i et system, der gør det nemt at lede blandt de arkiverede papirer eller mapper.
Så pak det væk, du kun bruger sjældent i et af vores skuffesystemer - så fylder det ikke på kontoret.
Praktisk opbevaring gør det nemt at rydde op
Gør det nemt for dig selv at rydde op - så er chancen for at du holder dit kontor mere ryddeligt meget større. Vælg opbevaring, der holder det tilgængeligt, som du bruger ofte, og pak resten væk.