Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Sofaer

4 varer

Faldende orden

4 varer

Faldende orden

My Hive

Sofa med akustik vægge, særdeles velegnet i stille rum, og i modtagelser - venterum

Mange arbejdspladser har et loungeområde eller venteområde, hvor kunder og gæster kan sidde og vente eller som kan bruges til korte møder og samtaler. Ligesom det er vigtigt hvordan kontorerne er indrettet, er det også vigtigt hvordan disse områder er indrettet. Det er her kunden får sit første indtryk af virksomheden, og et sted der potentielt kan være med til at bestemme om der kommer et salg eller ej. 

Sofaområdet, der giver en afslappet atmosfære

Man siger at førstehåndsindtrykket betyder rigtig meget, og derfor skal virksomhedens lounge- eller venteområde selvfølgelig også gøre et godt indtryk. Det er her Kontorspecialisten kommer ind i billedet. Vi har nemlig et stort udvalg af møbler til venteområder. En rigtig god ide er en loungesofa. Det er et behageligt møbel og giver en afslappet stemning, så kunden eller gæsten kan slappe af.

Et sofaområde kan bestå af én stor sofa eller flere små sofaer. Det er op til dig, hvad der passer bedst ind i virksomhedens indretning. Her på siden finder du vores udvalg af kvalitetssofaer. De er alle produceret i de allerbedste materialer og kommer med lyddæmpende og gode akustiske egenskaber. Derudover har de god afskærmning, så man uforstyrret kan sidde og snakke eller arbejde, mens man venter.