Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Loungemøbler

7 varer

Faldende orden

7 varer

Faldende orden

Loungemøbler til Kontoret

Lad kontorlandskabet blive endnu flottere og mere indbydende med stilfulde loungemøbler
Når kontoret, loungen eller foyeren skal indrettes, er det vigtigt at holde sig for øje, at det ofte er hér, kunder og samarbejdspartnere danner sig et indtryk af virksomheden.
Selvom det ikke nødvendigvis foregår bevidst, vil gamle, slidte møbler eller inventar, der ser rodet ud, smitte negativt af på virksomhedens omdømme. Og det er dårlig business. Derfor tilbyder Kontorspecialisten.dk loungemøbler, der kan give et fantastisk førstehåndsindtryk - og levere en tiltrængt pause til medarbejderne.Lad gæsterne vente komfortabelt

Når I indretter et loungeområde, skal I have tanke på dem, der kommer til at bruge det. Selvom det sagtens kan tænkes at medarbejderne selv sætter sig til et kaffemøde eller en sludder i pausen, vil det ofte være gæster og kunder, der sidder i loungeområdet.
Måske har de store vinterjakker, som godt kunne bruge en stumtjener at hænge på. Eller måske har de brug for en blød stol at synke tilbage i, mens de venter.

Stilfuldt og rent design
Loungemøbler er ofte kendetegnet ved at være i et rent, stilfuldt og samtidig komfortabelt design. På den måde bidrager møblerne til at signalere virksomhedens værdier og identitet over for kunder, samarbejdspartnere og andre gæster.
Med møbler kan I signalere, om I baserer jer mere på de traditionelle værdier, med tidløst design i afdæmpede farver, eller I vil være med i front, når I vælger loungemøbler i vilde former og farver.
Uanset hvad I vil udstråle, kan loungemøblerne fra Kontorspecialisten hjælpe dig og jer til at vise netop dét.

Loungemøbler til alle budgetter
Uanset hvilket budget du har at gøre godt med, kan vi tilbyde loungemøbler til din virksomhed. Hvis du kun leder efter et par stole og en bænk til foyeren, eller du leder efter loungemøbler til en stor virksomhed, kan vi hjælpe med at finde præcis det du leder efter - eller du kan selv lede ved at klikke dig rundt på siderne her.