Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Kombinationstavler Whiteboard/kridttavle
Kombinationstavler Whiteboard/kridttavle

Kombinationstavler Whiteboard/kridttavle

4.762,00 kr.
SKU
Kombinationstavler Whiteboard/kridttavle
 
 
 
 
4.762,00 kr.
Brands:

Details

Kombinationstavler


Trænger mødelokalet, klasseværelset eller et helt tredje rum til nye tavler, så har vi hos Kontorspecialisten.dk løsningen. I stedet for at nøjes med en enkelt tavle, er det muligt at få flere i ét system, så der frit kan skiftes mellem to tavler, eller et whiteboard og en kridttavle.


En verden af tavler
Hos Kontorspeciealisten.dk har vi et bredt sortiment af tavler til ethvert formål. Bland andet består vores udvalg af whiteboards, kridttavler og flipovertavler, og herudover har vi også skærmvægge og laser projektorer. Med vores produkter er det altså muligt at skabe en arbejdsplads med muligheder for den enkelte, men også optimale forhold med de forskellige tavler til mødelokalet.
Service og høj kvalitet
Med kombinationstavlen er det muligt at kombinere de forskellige tavler efter eget ønske. De fås både som en væghængt tavle, hvor de kan skiftes langs de vandrette skinner, men også som et hejsesystem, hvor to tavler kan trækkes op og ned. Kridttavlen fås i grøn, grå, blå og sort, mens whiteboardet kan fås i forskellige hvide farver samt forskellige nuancer mat. Vi kommer gerne og monterer tavlerne, og så har vi livslang garanti på skriveoverfladerne, så de roligt kan skabe de helt rette arbejdsforhold, hvad end det er i mødelokalet, klasselokalet eller andetsteds.


Indeling: Tavlen bliver leveret som halv WB og halv Kridt, for andre kombinationer kontakt Kontorspecialisten tlf. 50526850

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?