Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantinemøbler

6 varer

Faldende orden

6 varer

Faldende orden

Find dine nye kantinemøbler online i vores brede udvalg her hos Kontorspecialisten.

Vores forskellige kantinemøbler findes i et væld af størrelser, materialer, og designs. Derfor håber vi, at du kan finde akkurat de kantinemøbler, der vil passe helt perfekt til netop jeres kantine eller frokoststue.

Vi har både flotte og slidstærke kantineborde, ligesom vi har flere forskellige lækre og komfortable stole, som passer perfekt til kantinen.

Udforsk udvalget og find dine favoritter.

En god kantine skal have ordentlige kantinemøbler

Kantinen eller frokoststuen er et vigtigt sted på enhver arbejdsplads. Det er her, man får sin frokost og holder en pause sammen med kollegerne. Derfor skal indretningen selvfølgelig også være indbydende, så det altid er en god oplevelse at være der. 

I denne forbindelse spiller kantinemøblerne selvfølgelig en stor rolle i indretningens samlede udtryk. Hvilke kantineborde- og stole passer bedst til det udtryk, som I gerne vil have? Kantineindretning kan gøres på mange forskellige måder, og der findes et hav af forskellige kantinemøbler, der kan være med til at forbedre indretningen og arbejdsmiljøet.

Når du har fundet ud af, hvilket udtryk du gerne vil have, kan du udforske vores mange muligheder og finde de kantinemøbler, som passer bedst ind hos jer.

Tilpas dine kantinemøbler til dine behov

Hos Kontorspecialisten finder du et stort udvalg af kantinemøbler til kantineindretning. Blandt andet en lang række borde, der passer ind i enhver kantine. Vores borde er kendetegnet ved meget høj kvalitet og rigtig god funktionalitet. 

For selvom et møbel er praktisk, kan det stadig godt være flot designet. Hvis du leder efter møbler i en bestemt farve eller overflade, er det heller ikke noget problem.

Ved alle vores møbler har du nemlig mulighed for at vælge komponenter i større eller mindre grad. På den måde er du sikret, at møblerne altid passer ind i arbejdspladsens indretning. 

Udover større borde til kantiner og større rum, har vi også mindre møbler. De kan fx bruges i mødelokaler eller mindre venteområder, hvor der er brug for borde, som kunder eller gæster kan stå ved.

Bredt udvalg af stilfulde og praktiske kantinemøbler

Hos kontorspecialisten har vi et bredt udvalg af forskellige muligheder, når det kommer til kantinemøbler. Dels er de stilfulde og elegante, men de er også praktiske. For praktik er altså også vigtigt at have med i regnestykket, når man skal vælge kantineborde- og stole.

Kantinen eller frokoststuen er et travlt område, der bliver udsat for almindeligt slid, men også for mad og drikkevarer. Derfor skal kantinemøblerne gerne kunne holde til en del samt være nemme at rengøre.

Men det kan også være relevant at tænke i andre praktiske funktioner. Hvis du f.eks. er på jagt efter nogle kantineborde, der er nemme at flytte rundt på eller gemme ad vejen, kan du overveje klap sammen borde med hjul. 

Slidstærke kantineborde af høj kvalitet

Hos Kontorspecialisten finder du udelukkende slidstærke kantineborde af høj kvalitet. Vi ved nemlig godt, at kantineborde skal kunne holde til en masse. Udover den daglige slid holder I sikkert også diverse firmafester i kantinen, hvor kantinebordene udsættes for lidt af hvert.

Når du vælger et kantinebord fra Kontorspecialisten, får du et kantinemøbel i høj kvalitet, som vil holde mange år ud i fremtiden.

De har et stilrent udtryk, er nemme at rengøre og passer perfekt ind i næsten alle kantiner. Samtidig findes de forskellige kantineborde selvfølgelig i forskellige størrelser, så du også kan finde et nogle borde, der rent dimensionsmæssigt passer til netop jeres kantine. 

Flotte og komfortable stole til kantinen

Ethvert kantinebord skal selvfølgelig også have nogle flotte og komfortable stole, som medarbejderne kan sidde godt i, mens de nyder deres frokost.

Vores forskellige kantinestole er kendetegnet ved deres flotte design med mange lækre detaljer samt deres behagelige sædepolstring, som gør stolene ekstra komfortable at sidde i.

Du kan både finde kantinestole med og uden armlæn, alt efter hvad der foretrækkes. Vælger du kantinestole med armlæn, får du dels ekstra komfort, men de gummibelagte armlæn fungerer også som ophæng, hvis man gerne vil gerne vil have, at ens kantinestole kan hænges op på kantinebordet efter brug.

Køb kantinemøbler til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.