Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantine

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Indretning af kantine

Kantinen er et vigtigt sted på enhver arbejdsplads. Det er her man får sin frokost og holder en pause sammen med kollegerne. Derfor skal indretningen selvfølgelig også være indbydende, så det altid er en god oplevelse at være der. Kantineindretning kan gøres på mange måder, og der findes et hav af forskellige kantinemøbler der kan være med til at forbedre indretningen og arbejdsmiljøet.

Tilpas dine kantinemøbler til dine behov

Hos Kontorspecialisten finder du et stort udvalg af møbler til kantineindretning. Blandt andet en lang række borde, der passer ind i enhver kantine. Vores borde er kendetegnet ved meget høj kvalitet og rigtig god funktionalitet. For selvom et møbel er praktisk, kan det stadig godt være flot designet. Hvis du leder efter møbler i en bestemt farve eller overflade, er det heller ikke noget problem.

Ved alle vores møbler har du nemlig mulighed for at vælge komponenter i større eller mindre grad. På den måde er du sikret at møblerne altid passer ind i arbejdspladsens indretning. Udover større borde til kantiner og større rum, har vi også mindre møbler. De kan fx bruges i mødelokaler eller mindre venteområder, hvor der er brug for borde, som kunder eller gæster kan stå ved.