Toggle Nav
Min indkøbskurv  
InLINE konferenceborde Rektangulære
InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære InLINE konferenceborde Rektangulære

InLINE konferenceborde Rektangulære

2.765,00 kr
SKU
InLINE konferenceborde Rektangulære
Decor Laminat
Finer
Laminat
Linoleum
Nanolaminat
2.765,00 kr
Brands:

Detaljer

InLINE KONFERENCE­ OG MØDE­BORDE


Mød dine kunder og samarbejdspartnere i behagelige og inspirerende rammer – uanset om I er få eller mange. FUMACs konferenceborde og mødeborde er fleksible og kan fås i mange længder, bredder og udførelser, så de passer til både små og store lokaler. Gode konferenceforhold kan spare dig tid og mange rejse- og forplejningsomkostninger, fordi du eksempelvis kan holde dine videokonferencer hjemme i virksomheden.


INLINE KONFERENCEBORDE


Vores InLINE konferencebordsserie er helt ny på markedet – baseret på successen med InLINE skrivebordsserien.
InLINE konferencebordserien er kendetegnet ved runde søjler og en slank, rektangulær fod, der fuldender det elegante og stilrene design.
Vælg mellem rektangulære eller bådformede bordplader. De mange materiale- og farvekombinationer gør, at du kan få lige præcis den løsning, du søger.
Udover at stellet er nemt og hurtigt at samle pga. ‘klik-funktion’, kan bordet let udvides i det uendelige på basis af en flex sargrammekonstruktion. 
Samme teleskopramme kan bruges som kabling, hvis du har tilkøbt kabelklap. En kabelklap/flere kapelklapper er praktiske og elegante til eksempelvis opladning af telefoner og laptops, så ledningsrod undgås.
Som prikken over i’et tilbydes bordet med lydsvag hæve-/sænkefunktion – perfekt til stående møder, som afbræk i et møde eller måske ligefrem ståendetaffel?


Mulighederne er mange – med InLINE konferenceborde udnytter du dine møbler maksimalt ligsom du sender et positivt og effektivt signal til omverden.


Problemer med at bestille, eller finde det rigtige produkt - Vi sidder klar til at hjælpe dig ring: 50 52 68 50

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?