Toggle Nav
Min indkøbskurv  
InLINE konferenceborde Bådformede
InLINE konferenceborde Bådformede InLINE konferenceborde Bådformede InLINE konferenceborde Bådformede InLINE konferenceborde Bådformede InLINE konferenceborde Bådformede InLINE konferenceborde Bådformede

InLINE konferenceborde Bådformede

3.905,00 kr
SKU
InLINE konferenceborde Bådformede
Finer
Laminat
Linoleum
Nanolaminat
3.905,00 kr
Brands:

Detaljer

INLINE KONFERENCEBORDE bådformede bordplader


Vores InLINE konferencebordsserie er helt ny på markedet – baseret på successen med InLINE skrivebordsserien.


InLINE konferencebordserien er kendetegnet ved runde søjler og en slank, rektangulær fod, der fuldender det elegante og stilrene design.
Vælg mellem rektangulære eller bådformede bordplader. De mange materiale- og farvekombinationer gør, at du kan få lige præcis den løsning, du søger.
Udover at stellet er nemt og hurtigt at samle pga. ‘klik-funktion’, kan bordet let udvides i det uendelige på basis af en flex sargrammekonstruktion. Samme teleskopramme kan bruges som kabling, hvis du har tilkøbt kabelklap. En kabelklap/flere kapelklapper er praktiske og elegante til eksempelvis opladning af telefoner og laptops, så ledningsrod undgås.
Som prikken over i’et tilbydes bordet med lydsvag hæve-/sænkefunktion – perfekt til stående møder, som afbræk i et møde eller måske ligefrem stående taffel?


Mulighederne er mange – med InLINE konferenceborde udnytter du dine møbler maksimalt ligsom du sender et positivt og effektivt signal til omverden.


Problemer med at bestille, eller finde det rigtige produkt - Vi sidder klar til at hjælpe dig ring: 50 52 68 50

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?