Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Hæve sænkebord LINAK
Hæve sænkebord LINAK Hæve sænkebord LINAK Hæve sænkebord LINAK Hæve sænkebord LINAK Hæve sænkebord LINAK

Hæve sænkebord LINAK

4.650,00 kr.
SKU
Hæve sænkebord LINAK
 
 
 
 
 
Decor Laminat
Laminat
Finer
Linoleum
Anti Finger Print Laminat
Nano Laminat
Linoleum - IKKE standard
 
 
 
 
4.650,00 kr.
Brands:

Details

HÆVE SÆNKEBORD UPGRADE


UPGRADE skrivebordsserien med stel fra LINAK® er kendetegnet ved et stilrent design, en intuitiv samling samt høj LINAK® ydeevne og kvalitet.


LINAK® stellet (DF2) er en nyudviklet intuitiv rammeløsning til borde med to ben. Det tager udgangspunkt i den integrerede sarg, der samler motor, elektronik og kabler, dvs. kun strømledning og ledning til betjeningspanel er synlige.


Serien består af arbejdsborde med rektangulære, højdejusterbare søjler (3-leddet) med usynlige glidere, der giver et stilrent look. Den matchende fod fuldender designet.


Skrivebordet er ikke kun en fryd for øjet men er særdeles funktionel og har blandt andet følgende fordele:


Hurtig vandring sikrer, at du let kan variere og optimere din arbejdsdag – få mere energi, skærp din fokus og forebyg rygskader, ømme muskler og dårlig kropsholdning
Hurtig og let samling af stel pga. klik-funktion – se hvordan i fanebladet ‘Samlevejledning’ herunder
Hurtig og lydløs vandring pga. 1 indvendig beskyttet motor
Intuitiv betjening (model DPG1K fra LINAK®) med vippefunktion, der betyder, at du kan justere bordet uden at skulle kigge på betjeningen. Designet passer til alle moderne typer arbejdspladser
Soft start/stop funktion sikrer, at bordet stopper/starter uden forsinkelse
Anti-Collision = anti squeeze protection sikrer, at ingenting kommer i klemme, da bordet kører automatisk op (eller ned), når det fornemmer modstand
Lavt standby strømforbrug
Læs og se mere herunder – flere billeder er på vej. Og husk at vælge tilbehør, der passer til dine behov. Sidebordsstel er ikke muligt.


Er du i tvivl om noget? Kontakt os.


Du er velkommen til at kontakte Kontorspecialisten på 50526850 så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres kontor – eller institution.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?