Toggle Nav
Min indkøbskurv  
Hæve sænke bord Fumac SQUARE
Hæve sænke bord Fumac SQUARE Hæve sænke bord Fumac SQUARE Hæve sænke bord Fumac SQUARE

Hæve sænke bord Fumac SQUARE

4.645,00 kr.
SKU
Hæve sænke bord Fumac SQUARE
 
 
 
 
 
Decor Laminat
Laminat
Finer
Linoleum
Anti Finger Print Laminat
Nano Laminat
Linoleum - IKKE standard
 
 
 
 
4.645,00 kr.
Brands:

Details

SQUARE HÆVE-/SÆNKEBORDSQUARE skrivebordsserien er kendetegnet ved kvadratiske søjler og en slank, rektangulær fod, der fuldender det elegante og stilrene design. Serien består af arbejdsborde i fast højde samt højdejusterbare stel (2-leddet og 3-leddet) samt konferenceborde.


Serien er ikke kun en fryd for øjet men er særdeles funktionel og har blandt andet følgende fordele: • Hurtig vandring sikrer, at du let kan variere og optimere din arbejdsdag – få mere energi, skærp din fokus og forebyg rygskader, ømme muskler og dårlig kropsholdning

 • Hurtig og let samling af stel pga. klik-funktion

 • Hurtig og lydløs vandring pga. 2 indvendigt beskyttede motorer

 • Finger touch betjening, der er let at betjene

 • Soft start/stop funktion sikrer, at bordet stopper/starter uden forsinkelse

 • Anti squeeze protection sikrer, at ingenting kommer i klemme, da bordet kører automatisk op (eller ned), når det fornemmer modstand

 • Lavt standby strømforbrug

  Kvalitet – til den rette pris


  Hos os finder du altid et stort udvalg i tilbehør til kontoret! Vi leverer kun kvalitetsprodukter fra Skandinaviens førende producenter, og vi kommer gerne forbi og assisterer med opsætningen. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at sætte skærmvægge på plads eller til at samle borde!


  Vi sætter en dyd i at levere kvalitetsprodukter til kontorer i hele Danmark – og vi har en tro på, at man stadig kan levere kvalitet til gode priser. Kontorspecialisten hjælper generelt arbejdspladser og institutioner med at skabe kreative og professionelle lokaler, til den helt rigtige pris for jer. Dette er uagtet om det er hos private, erhverv eller andre organisationer.


  Vores store udvalg indeholder alt fra opslagstavler i stof til akustikplader, et stort udvalg i whiteboards og diverse tavler, skærmvægge, kontorindretning og ikke mindst forskellige hæve/sænkesystemer, der gør en forskel og skaber effektivitet og komfort på kontoret med markedets bedste brands og design.


  Kontakt os


  Er du i tvivl om noget? Du er velkommen til at kontakte Kontorspecialisten på 50526850 så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres kontor – eller institution.
Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?