Toggle Nav
Min indkøbskurv  
FRAME manuelt justerbare skriveborde
FRAME manuelt justerbare skriveborde FRAME manuelt justerbare skriveborde FRAME manuelt justerbare skriveborde FRAME manuelt justerbare skriveborde

FRAME manuelt justerbare skriveborde

2.284,00 kr
SKU
FRAME manuelt justerbare skriveborde
Finer
Decor Laminat
Laminat
Linoleum
Nanolaminat
Linoleum Spec. farver
2.284,00 kr
Brands:

Detaljer

FRAME SKRIVEBORD


FRAME er en serie af manuelt justerbare skriveborde, der egner sig som både skrivebord på kontoret og i hjemmet.


Tilmed er FRAME bordet ideel som auditoriebord, kantinebord eller i det mindre mødelokale.


Bordpladen er altid rektangulær og er med til at fuldende rammen – som FRAME navnet antyder – om et rent og klassisk design.


Bordet kan manuelt højdejusteres i stellet fra 70 til 84,6 cm, bemærk at der ikke findes frontpaneler i denne serie.


Hos os finder du altid et stort udvalg i tilbehør til kontoret! Vi leverer kun kvalitetsprodukter fra Skandinaviens førende producenter, og vi kommer gerne forbi og assisterer med opsætningen. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at sætte skærmvægge på plads eller til at samle borde!


Vi sætter en dyd i at levere kvalitetsprodukter til kontorer i hele Danmark – og vi har en tro på, at man stadig kan levere kvalitet til gode priser. Kontorspecialisten hjælper generelt arbejdspladser og institutioner med at skabe kreative og professionelle lokaler, til den helt rigtige pris for jer. Dette er uagtet om det er hos private, erhverv eller andre organisationer.


Vores store udvalg indeholder alt fra opslagstavler i stof til akustikplader, et stort udvalg i whiteboards og diverse tavler, skærmvægge, kontorindretning og ikke mindst forskellige hæve/sænkesystemer, der gør en forskel og skaber effektivitet og komfort på kontoret med markedets bedste brands og design.


Kontakt os
Er du i tvivl om noget? Du er velkommen til at kontakte Kontorspecialisten på 50526850 så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres kontor – eller institution.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?