Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Vanerum

Vanerum

Her finder du vores store udvalg af tavler fra Vanerum. Et udvalg som tæller whiteboards, opslagstavler, kridttavler, tilbehør og flipovers. Vanerum har egen produktion i Middelfart, Danmark, hvorfra brandet udvikler, designer og fremstiller moderne kvalitetstavler til erhverv, institutioner og private.

Søger du eller din virksomhed tavleløsninger, der kan komplimentere indretningen og samtidig løse en praktisk udfordring, så er Vanerum et godt sted at starte. Tag et kig på udvalget af funktionelle tavler fra Vanerum herunder.

Whiteboard og kridttavler fra Vanerum

Der er mange steder, hvor en god tavle er oplagt – det kan både være i store som små mødelokaler, konferencelokaler, i personalerummet eller på institutioner og skoler. Grunden til at listen er lang, er fordi en ren tavle er alsidig i brug. Så uanset om du noterer ideer ned fra et møde, skriver vagtplaner op eller bruger fladen som en del af din arbejdsdag på hjemmekontoret, så er et Vanerum whiteboard, en kridttavle eller opslagstavle et hit.

Her hos Kontorspecialisten har vi samlet et udvalg af tavleprodukter, som kan imødekomme forskellige behov. Derfor finder du både tavler, som er mobile, og tavler, der skal hænge permanent på væggen. De mobile tavler kan samtidig bruges som afskærmning i store lokaler.

Du finder blandt andet.

  • Mobile whiteboard-tavler på hjul, der er dobbeltsidet.
  • Opslagstavler i forskellige størrelser og farver.
  • Skærmvægge, der har stof på den ene side og whiteboard på den anden.
  • Multivægge, der sammensættes af flere moduler på én stor væg.
  • Glastavler, der kan bruges som skrive- og magnetiske opslagstavler.

22 varer

Faldende orden

22 varer

Faldende orden