Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Fumac

Fumac

Danske FUMAC er indbegrebet af god kvalitet, moderne design og funktionalitet af højeste skuffe. Hos dette brand er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne – det gælder både bæredygtighed og omtanke for miljøet, kvaliteten materialerne og originaliteten i ethvert design. Hvad end du søger kontormøbler til dit private hjem eller på vegne af en virksomhed, så er FUMAC et godt sted at starte.

Stort udvalg af kontormøbler fra FUMAC

I udvalget finder du alt fra møde- og konferencemøbler til diverse kontormøbler, heriblandt stole, skriveborde og opbevaringsmøbler. Materialerne tæller blandt andet stålstel i forskellige farver og overflader i linoleum, egefiner eller nanolaminat.

FUMAC er eksperter i at optimere din hverdag på kontoret – det gør de med erhvervsmøbler og møbler til private, hvor kvalitet og funktionelle løsninger er forenet i ét produkt. Derfor er vi glade for at føre netop dette brand hos Kontorspecialisten.

FUMAC lægger navn til:

  • Fleksible møde- og konferenceborde, der lader dig byde kunder og partnere indenfor i inspirerende rammer.
  • Stole med stor siddekomfort, som kan stå i et lille mødelokale såvel som en stor konferencesal.
  • Lounge- og cafémøbler der er alsidige i brug.
  • Opbevaringsløsninger som har fleksible kombinationsmuligheder.

Har du spørgsmål til vores FUMAC-produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder altid professionel rådgivning omkring vores kontorprodukter og hjælper jer i retningen af de bedste løsninger til kontoret. 

Varer 1-30 af 59

Faldende orden

Varer 1-30 af 59

Faldende orden