Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Dauphin

Dauphin

Indretningen på kontoret er med til at sikre et godt og komfortabelt arbejdsmiljø – med produkter fra Dauphin, kan du netop sætte de optimale rammer på dit kontor. Det verdensomspændende brand har sat sig for at designe og tilbyde et stort udvalg af innovative kontormøbler, som kan bruges i storkontorer, i industrien såvel som på hjemmekontoret. Dauphin har fokus på ergonomi, funktionalitet og godt design – hvilket især kommer til udtryk i det udvalg af kontorstole, som du finder her hos Kontorspecialisten.

Ergonomiske kontorstole fra Dauphin

En god kontorstol skal først og fremmest være behagelige at sidde på og give god støtte. Det er der mange måder at sikre sig på, men Dauphin har især fokus på følgende ergonomiske funktioner:

  • Ergonomisk ryg- og lændestøtte samt armlæn.
  • Trinvin indstilling af sædevinkel og fri vippe funktion.
  • Regulerbar højde og sædedybde.

Med den rette kontorstol fra Dauphin kan du være sikker på, at du får den optimale støtte gennem en lang arbejdsdag. Det sørger de mange indstillingsmuligheder for sammen med kvaliteten af materialerne samt stolens gennemtænkte design.

Mulighederne er mange – så er du til armlæn, kan du vælge en der tilbyder dette, men sætter du i stedet pris på bevægelsesfriheden, så kan du gå efter en stol, der giver dig det. Foruden armlænet så skal der også tages stilling til farver, polstring og stel.

Har du brug for råd og vejledning til at finde den rette kontorstol, eller har du spørgsmål til et specifikt Dauphin-produkt? Du er meget velkommen til at kontakte os.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden