Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Konferenceborde og mødeborde

17 varer

Faldende orden

17 varer

Faldende orden

Er du på udkig efter et konferencebord eller mødebord? Hos Kontorspecialisten har vi et bredt udvalg af borde til ethvert møde- og konferencelokale.

Har du eventuelle spørgsmål til de forskellige konferenceborde og mødeborde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver professionel rådgivning og hjælper gerne din virksomhed med at komme tættere på den rette løsning.

Konferenceborde og mødeborde til enhver virksomhed

Konference- og mødelokalet er det sted, hvor kunder og samarbejdspartnere møder jer, så her er det vigtigt, at rummet afspejler virksomheden. Dette gælder både små såvel som store virksomheder med mange afdelinger og ansatte.

Ligeledes skal konference- og mødelokalet lægge op til samarbejde, skabe ro og udstråle professionalisme - både til kundemøderne og ved interne møder. Her kan det rette konferencebord eller mødebord spille en afgørende rolle. 

Vi har bordet til dit møde

Hos Kontorspecialisten er vi eksperter i at danne de perfekte rammer for ethvert kontor og mødelokale – uanset om det skal kunne rumme 2, 20 eller 200 mennesker. Vi har et bredt udvalg af konferenceborde og mødeborde i et utal størrelser, farver og materialer.

I vores udvalg finder du:

- Praktiske mødeborde i elegante og moderne designs.

- Møde- og konferenceborde i forskellige størrelser.

- Muligheder for at skræddersy dit møde- eller konferencebord.


Forudsætningen for ethvert godt møde er et godt arbejdsmiljø. Dette indebærer, at den enkelte mødedeltager skal sidde godt, føle sig tilpas og velkommen i lokalet uanset antallet af fremmødte. Skal stemningen i lokalet give en følelse af tryghed, så er det en fordel at vælge et mindre mødebord, som er særligt praktisk i små mødelokaler, hvor få kollegaer har mulighed for at samles.

Er der i stedet brug for at skabe brede rammer, hvor der er plads til de store armbevægelser, så er et af de store konferenceborde med plads til mange mennesker klart at foretrække. Det kan eksempelvis være til et seminar eller en konference for andre i branchen. I sådan et lokale skal der også være plads til udstyr såsom whiteboards, opslagstavler og skærme til præsentationer, der bruges undervejs.

Sammensæt selv dit konferencebord eller mødebord

Med vores brede udvalg af konferenceborde og mødeborde har du gode muligheder for at finde den bordløsning, som passer bedst til virksomhedens lokaler. Flere af de serier, vi forhandler fra FUMAC, kan sammensættes på forskellige måder, så du har mulighed for at skræddersy en bordløsning, der passer til netop dine behov. 

Her kan du selv vælge, hvilken bordplade, hvilket stel og hvilken størrelse bordet skal have. Her er der også mulighed for at sammensætte flere enkelte borde, som kan sammensættes til ét langt konferencebord, når behovet opstår. 

På den måde kan I selv være med til at skabe de rette rammer for møderne i virksomheden.

Men før du kaster dig ud i vores mange muligheder, så får du et par gode tips og svar på ofte stillede spørgsmål, når du skal vælge konference- og mødeborde.

Find de rigtige stole til dit konferencebord eller mødebord

Når du har fundet det helt rigtige mødebord eller konferencebord, skal du selvfølgelig også have styr på stolene til bordet. Heldigvis kan vi selvfølgelig også hjælpe med det hos Kontorspecialisten.

Vi har nemlig også et bredt udvalg af konferencestole, som passer til både moderne og klassiske lokaler. De er alle både flotte, funktionelle og holdbare, og de vil sikre en god komfort, når I skal samles om jeres nye mødebord eller konferencebord.

Køb konferenceborde og mødeborde til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.

Så hvis du har spørgsmål til et produkt eller kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.

Ofte stillede spørgsmål om mødeborde og konferenceborde

Hvilket mødebord er bedst – stort eller småt?

For at finde ud af hvilket mødebord der er det bedste for dig, så er det en god idé at overveje behovet. Hos Kontorspecialisten finder du funktionelle borde fra bl.a. FUMAC, hvoraf nogle modeller kan udbygges med flere bordplader og stel. På den måde kan man skræddersy konference- eller mødebordet, så det passer til lokalet og virksomheden.

Hvilken bordplade skal man vælge til mødebordet?

Valg af bordplade er med til at sætte stemningen og understøtter den indretning, der i øvrigt er i rummet. En mørk bordplade er moderne og stilren, hvorimod en i træ er mere varm. Hos Kontorspecialisten kan du blandt andet vælge mellem Decor Laminat, Laminat, Finer, Linoleum og Nano Laminat. Især linoleum er et praktisk valg, da det er slidstærkt, nemt at gøre rent og smukt at se på med den bløde, matte overflade.

Rundt, firkantet eller bådformet mødebord?

Der er forskellige fordele, hvad angår formen på bordet. Eksempelvis er de runde bedst, hvis det er til mindre forsamlinger, da de som udgangspunkt fylder mindre. Et rundt bord indbyder derudover til samtale og en mere intim stemning. Et firkantet bord er derimod nemmere at kombinere med flere, hvis det kræves af arrangementet, og er derfor en meget praktisk løsning. 

Kan man få et mødebord med hæve sænkefunktion?

Hos Kontorspecialisten forhandler vi flere serier af mødeborde med hæve sænkefunktion. En af de primære fordele ved at benytte borde, som kan justeres i højden, er, at de hjælper til at styrke den generelle sundhed for den enkelte medarbejder. Det er vigtigt med afvekslende arbejdsstillinger, da dette øger blodcirkulationen i kroppen. Derudover nedsætter og forebygger det også risikoen for potentielle ryg-, nakke-, lænd-, ben- og skulderskader. 

Borde med hæve sænkefunktion er derfor særligt praktiske til møder eller konferencer, som varer i mange timer af gangen, så deltagerne får mulighed for at strække benene undervejs.