Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Møde og konferenceborde

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Er du på udkig efter et mødebord, der kan rumme lange strategidage såvel som en hurtig one-on-one med en kollega? Kontorspecialisten har det, du skal bruge. Her finder du et velassorteret udvalg af borde til ethvert møde- og konferencelokale. Har du spørgsmål til de forskellige mødeborde og konferenceborde, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver professionel rådgivning og hjælper gerne din virksomhed med at komme tættere på den rette løsning.

Mødeborde og konferenceborde til enhver virksomhed

Konference- og mødelokalet er det sted, hvor kunder og samarbejdspartnere møder jer, så her er det vigtigt, at rummet afspejler virksomheden. Det gælder for en lille, tætsluttet virksomhed på samme måde som for en stor, der har mange afdelinger og ansatte.

Lige så vel som kundemøderne, så er de interne møder også vigtige – her skal møde- eller konferencelokalet lægge op til samarbejde, skabe ro og udstråle professionalisme. Netop det kan de rette borde og de øvrige møbler og interiør være med til at sikre.

Vi har bordet til dit møde

Her hos Kontorspecialisten er vi eksperter i at danne de perfekte rammer for ethvert kontor og mødelokale – uanset om det skal kunne rumme 2, 20 eller 200 mennesker.

Derfor er vores udvalg fyldt med:

  • Praktiske mødeborde i elegante og moderne designs.
  • Møde- og konferenceborde i forskellige størrelser.
  • Muligheder for at skræddersy dit møde- eller konferencebord.

Forudsætningerne for et hvert mødemiljø er i princippet de samme: den enkelt mødedeltager skal sidde godt, føle sig tilpas og velkommen i lokalet uanset antallet af fremmødte. Skal stemningen i lokalet give en følelse af tryghed, så er det en fordel at vælge et mindre mødebord – som eksempelvis er praktisk i små mødelokaler, hvor få kollegaer har mulighed for at samles ad gangen.

Er der i stedet brug for at skabe brede rammer, hvor der er plads til de store armbevægelser, så er et af de store konferenceborde med plads til mange mennesker klart at foretrække. Det kan være til et seminar eller en konference for andre i branchen. I sådan et lokale skal der også være plads til udstyr såsom whiteboards og skærme til præsentationer, der bruges undervejs.

Sammensæt selv møde- eller konferencebordet

I udvalget af både mødeborde og konferenceborde finder du gode muligheder for at skræddersy en bordløsning, der passer til lokalet eller lokalerne i din virksomhed. Flere af de serier du finder fra FUMAC kan sammensættes, så du selv vælger hvilken bordplade, hvilket stel og hvilken størrelse bordet skal have. En af de store fordele er, at man på den måde kan sammensætte flere enkelte borde, når I bestiller det, og på den måde lave ét langt konferencebord, hvis I har behov det i ét af lokalerne. På den måde kan I selv være med til at skabe de rette rammer for møderne i virksomheden.

Men før du går ombord i vores mange muligheder, så får du et par gode tips og svar på spørgsmål, der kan opstå, når du skal vælge møde- og konferenceborde.

Hvilket mødebord er bedst – stort eller småt?

For at finde ud af, hvilket mødebord der er det bedste, så er det en god idé at overveje behovet. Hos Kontorspecialisten finder du funktionelle borde fra bl.a. FUMAC, nogle modeller kan udbygges med flere bordplader og stel. På den måde kan man skræddersy møde- eller konferencebordet, så det passer til lokalet og virksomheden.

Hvilken bordplade skal man vælge til mødebordet?

Bordpladen, du vælger til mødebordet, er med til at sætte stemningen og understøtter den indretning, der i øvrigt er i rummet. En mørk bordplade er moderne og stilren, hvorimod en i træ er mere varm. Hos Kontorspecialisten kan du blandt andet vælge mellem Decor Laminat, Laminat, Finer, Linoleum og Nano Laminat. Især linoleum er slidstærkt, nemt at gøre rent og smukt at se på med den bløde, matte overflade.

Rundt, firkantet eller bådformet mødebord?

Der er fordele ved begge modeller – men særligt de runde er bedst, hvis det er til mindre forsamlinger. Et firkantet bord er nemmere at kombinere med flere, hvis det kræves af arrangementet, mens et rundt bord indbyder til samtale og en mere intim stemning. Begge deles finder du hos Kontorspecialisten.

Kan man få et mødebord med hæve-/sænkefunktion?

Ja, det kan man godt – så ønsker du muligheden for at mødedeltagerne kan rejse sig op, så er det med at vælge et bord med højdejusterbart stel. Hos Kontorspecialisten fører vi flere serier, der netop kan justeres i højden.