Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Møde og konferenceborde

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Indret konferencelokalet med praktisk og elegant interiør

Konference- og mødelokalet er det sted, hvor kunderne og samarbejdspartnerne møder jer i - så sørg for, at det afspejler virksomhedens værdier i funktionalitet og elegance!

Når I byder til konference i jeres konference lokale, skal flere ting være i orden: Der skal selvfølgelig være møbler og plads til alle fremmødte. Men der skal også være en funktionalitet i rummet, så fremlæggelser, slideshows og brainstorms bliver let tilgængelige, både for fremlæggeren og for publikum. Det kræver en funktionel indretning af rummet.

Lad Kontorspecialisten.dk hjælpe med konferencerummets funktionalitet

Hos Kontorspecialisten.dk ved vi, at konference lokalets funktionalitet er det første, man lægger mærke til - er der plads til alle og kan alle se fremlæggelsen, der foregår på storskærm, via projektor eller på tavle?

Sidder alle med plads foran sig, så det er muligt at bruge sin PC, skrive noter eller pladre i de udleverede papirer?

Når du stiller dig selv de spørgsmål i processen med indretning af jeres konference lokale, vil du sørge for at få indrettet lokalet på den mest hensigtsmæssige måde.

Vælg f.eks. en hesteskoform i bordene, lad stolene være brede, så der er god albueplads, eller vælg et format, hvor stole og borde nemt kan rokeres og flyttes rundt på alt efter behov. Mulighederne er mange.

Det skal også være elegant

Når I afholder konferencer i jeres lokaler, skal funktionaliteten først og fremmest være i top. Men møblerne må også gerne udstråle en elegance, der afspejler virksomheden. Hvis stolene er bløde og flotte, virker det tilbage på virksomheden med en positiv effekt på virksomhedens image.

Samtidig vil skinnende nye møbler være et tegn til kunder og samarbejdspartnere om, at det går godt i virksomheden - godt nok, til at rekvirere nye møbler.

Når funktionalitet og elegance skal gå hånd i hånd, er Kontorspecialisten.dk det helt rigtige sted. Vi prioriterer nemlig begge dele.