Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantine-, Café- og Barborde

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

SWITCH MØDE- OG CAFEBORDE

SWITCH møde- og cafebordsserien består af borde i henholdsvis loungebord-, mødebord- og barbordhøjde.

Serien er karakteriseret ved runde bordplader på enten en eller flere søjler – afhængig af bordpladens størrelse. Bemærk at den elegante SWITCH fod i denne serie tilbydes som krydsfod eller med lige fod.

Vælg den størrelse og højde, der passer til din virksomheds behov. Den eksklusive SWITCH serie er designet af Busk+Hertzog for FUMAC. SWITCH sikrer den røde tråd i din indretning.

På mange arbejdspladser er der ikke kun brug for borde til at arbejde på. Hvis der er kantiner, mødelokaler og loungeområder i virksomheden, er det nødvendigt med borde der passer til disse steder. Her er caféborde og barborde en rigtig god ide.

De passer ind de fleste steder og giver en professionel, men samtidig afslappet atmosfære. Mange caféborde eller kantineborde har også den smarte funktion, at de nemt kan klappes sammen og hurtigt flyttes væk, hvis lokalet skal bruges til noget andet. Det betyder, at de er nemme at opbevare, uden at de fylder en hel masse.

Find cafeborde og barborde til din virksomhed

Her på siden kan du se en oversigt over Kontorspecialistens udvalg af caféborde, barborde og højborde. De er alle lavet med funktion og design i højsædet. Derudover er de alle lavet af anerkendte producenter, der altid sørger for at bruge de bedste materialer, så du er sikker på at få et bord der er holdbart og slidstærkt. Samtidig er de udført i et enkelt design, der passer ind på de fleste arbejdspladser.

Du finder blandt andet den populære Switch-serie der består af små caféborde og større lounge og barborde. Sammen sikrer serien en sammenhæng i rummet og er en fryd for øjet.