Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kantine-, Café- og Barborde

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden

Find nye kantineborde til din virksomhed eller uddannelsesinstitution lige her hos Kontorspecialisten.

Kantinebordene, du finder her på siden, er helt oplagte til at udgøre hjertet i denne sociale oase, som en kantine er, og bordene er ikke kun praktiske, men også med til at skabe en behagelig og indbydende atmosfære. 

Vores nøje udvalgte kantineborde kommer i forskellige størrelser og er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå daglig brug og samtidig bevare deres funktionalitet og æstetik i mange år.

Tilpasningsmulighederne er mange, så du næsten altid kan finde kantineborde, der passer helt perfekt til netop dine behov. Vælg blandt forskellige farver, bordplade-størrelser, materialer samt muligheden for at vælge hjul til eller fra, og find de kantineborde, der passer perfekt til jeres kantine

Kvaliteten på kantinebordene er selvfølgelig helt i top, mens prisen er helt i bund. Vi bryster os således af at tilbyde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser.

Udforsk de mange muligheder og find de perfekte borde til din kantine.

Kantineborde: Frokostpausens vigtige mødested

Kantineborde er ikke bare møbler. De er fundamentet for et levende og socialt kantineområde. Skab det ideelle mødested i din virksomheds eller uddannelsesinstitutions kantine med vores kantineborde af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet, stil og komfort. 

I næsten enhver virksomhed eller uddannelsesinstitution spiller kantinen en vigtig rolle som samlingspunkt og mødested i løbet af arbejdsdagen. Det er her, medarbejdere, kolleger og studerende samles til frokostpausen, hvor de kan slappe af, genoplade energien og socialisere. 

Kantineborde udgør hjertet i denne sociale oase, hvor folk kan samles og nyde deres måltider i en afslappet og behagelig atmosfære.

Kantinebordene har selvfølgelig først og fremmest en praktisk funktion, men udover deres praktiske funktion er kantineborde også en vigtig faktor for at skabe et behageligt og indbydende miljø. I vores udvalg vil du derfor finde kantineborde med moderne design og æstetiske detaljer, der bidrager til at skabe en behagelig atmosfære, der inspirerer til samtaler og interaktion mellem medarbejdere, kolleger og studerende.

Udover vores mange lækre kantineborde kan du her på siden også finde et bredt udvalg af fantastiske kantinemøbler.

Praktiske kantineborde af høj kvalitet

Vores udvalg af kantineborde af høj kvalitet er nøje udvalgt for at imødekomme de forskellige behov, der kan være i en kantine. 

Derfor tilbyder vi borde i forskellige størrelser, der passer til både små og store kantiner, og derudover er de forskellige kantineborde fremstillet af holdbare materialer, der er modstandsdygtige over for daglig brug, stød og ridser, hvilket sikrer deres langvarige holdbarhed og funktionalitet. Samtidig er bordene nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket er afgørende for at opretholde et rent og hygiejnisk miljø.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at man sidder behageligt ved et kantinebord, så en af dagens få pauser kan nydes maksimalt. Derfor er de forskellige kantineborde ergonomisk udformet for at sikre optimal komfort for brugerne. 

De er designet med fokus på at finde den rette højde, bordplade-størrelse og overfladefinish, der giver en behagelig spiseoplevelse. Dette bidrager til, at medarbejdere, studerende og gæster kan sidde komfortabelt og nyde deres måltider uden unødig belastning.

Få kantineborde der passer perfekt til jer

Når der skal vælges kantineborde, er det selvfølgelig vigtigt, at man får valgt nogle, som passer helt perfekt til netop jeres kantine. Her kan både størrelse, farve og mobilitet spille store roller, men heldigvis kan du i vores udvalg finde kantineborde, som kan tilpasses til næsten alle tænkelige rum.

Vi tilbyder således kantineborde i et væld af forskellige farver, bordplade-størrelser og bordplade-materialer, ligesom du både kan finde kantineborde med og uden hjul.

Udforsk de mange muligheder og find det helt perfekte kantinebord. 

Køb kantineborde til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspecialisten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.


Så hvis du har spørgsmål til et produkt, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.