Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Auditorie og kantineborde

3 varer

Faldende orden

3 varer

Faldende orden

AUDITORIE­BORDE OG KANTINE­BORDE

FUMACs praktiske og funktionelle auditorieborde og kantineborde skaber en gennemgående enkelhed i din virksomhed. Vælg mellem mange forskellige bordplader og stel, så de matcher og løfter resten af indretningen.

Når der skal indrettes kantiner og auditorier, er det vigtigt med et gennemgående tema i møblernes design. Det gør det til et behageligt rum at færdes og befinde sig i og giver et bedre arbejdsmiljø. Her spiller bordene en stor rolle, da det er de største møbler i rummet, og det øjet først ser.

Samtidig med at bordene skal have et flot design, skal de også være holdbare og funktionelle. Borde med disse kvaliteter finder du her hos Kontorspecialisten. Alle vore borde er produceret med det formål at skabe et godt arbejdsmiljø, samtidig med at de er enkle, flotte og funktionelle. Derudover er kvaliteten i højsædet. 

Vælg et auditoriebord, der passer til virksomheden

Når du vælger et bord hos os, er du sikker på at få et produkt lavet af de bedste materialer og som kan holde til at blive brugt i mange år. Vores kantineborde er helt enkle designet, og du har mulighed for selv at sammensætte farver, bordplademateriale og bordpladens form. Derfor er du sikker på at få et bord, der passer ind på jeres arbejdsplads.

Også vore auditorieborde er af højeste kvalitet med mulighed for selv at bestemme materialer og farver. De er desuden ekstra beskyttet i kanterne, så bordpladen er yderst holdbar i forhold til slitage.