Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Borde

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-30 af 34

Side
pr. side
Faldende orden

Skrivebord

Moderne eller klassisk. Enkeltmands- eller storrumskontor. Uanset hvilken stil og hvilken type kontor du leder efter kontormøbler til, kan vi matche dine ønsker.

FUMAC udvikler og producerer kontormøbler, hvor funktionalitet, kvalitet og design er forenet med markedets bedste pris.

Vi lytter til dine behov og rådgiver dig om alt det, du ikke selv har tænkt på, så du får den løsning, der passer dig og dine medarbejdere.

Find kontorbord hos kontorspecialisten.dk

På arbejdspladsen er det essentielt at bordene er velegnede til arbejde. Det kan hurtigt blive irriterende, hvis de borde der er på arbejdspladsen ikke fungerer. Sørg derfor for at have gode kontorborde, der er ergonomiske, og sørger for at du sidder og har det behageligt, når du arbejder.

Borde til kontoret, der sikrer komfort på arbejdspladsen

Her hos Kontorspecialisten finder du et stort udvalg af forskellige typer af kontorborde. En af de bedste borde, når det handler om ergonomi, er det klassiske hæve-sænke-bord. At du hurtigt kan indstille bordets højde betyder enormt meget for komforten, når du sidder og arbejder. Det betyder også at arbejdspladsen kan slippe for rygskader eller ømme muskler. Vores hæve-sænke-borde er lavet af de bedste materialer og er af højeste kvalitet.

Derfor er du sikker på et bord, som kan bruges på arbejdspladsen i mange år. Når du vælger et hæve-sænke-bord fra Kontorspecialisten, har du stor frihed til at tilpasse bordet som du vil. Du kan blandt andet vælge hvilken udskæring, der skal være i bordet, og hvor højt/lavt det skal kunne hæve og sænke sig. Udover hæve-sænke-borde, har vi også et stort udvalg af mere traditionelle borde, der kan bruges i mødelokalet eller kantinen. Borde til kontor i bedste kvalitet finder du hos Kontorspecialisten.