Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Borde

Varer 1-30 af 34

Faldende orden

Varer 1-30 af 34

Faldende orden

Kontorborde 

Her finder du det ultimative produktsortiment indenfor kvalitets kontorborde. Vi forstår, hvordan det rette kontormiljø kan fremme produktivitet, komfort og endda sundhed. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af kontorborde, der er designet til at opfylde alle dine behov, hvad enten det er til kontoret, mødelokalet, kantinen eller loungeområdet. 

Vi sætter fokus på funktionalitet og design, og du vil finde, at vores sortiment er nøje udvalgt og afspejler dette.


Hæve sænkeborde

I nutidens arbejdslandskab er hæve sænkeborde blevet en essentiel del af det sunde, fleksible og dynamiske arbejdsmiljø. De giver brugeren mulighed for at skifte mellem at stå og sidde, hvilket reducerer risikoen for arbejdsrelaterede skader, øger energiforbruget og forbedrer effektiviteten og vigtigst af alt; fremmer de sundheden hos dine medarbejdere.

Desuden er der en økonomisk fordel i at investere i hæve-sænkeborde, da de kan bidrage til at reducere sygefraværet og øge dine medarbejderes velvære.

Tag et kig her på siden og find de hæve-sænkeborde, der passer til jeres budget og æstetiske præferencer.

Skriveborde

Vores udvalg af skriveborde afspejler kontorets alsidighed, fra den enkelte arbejdsplads til chefens kontor. Vi tilbyder skriveborde med forskellige overflader, fra linoleum til finér og laminat.

Nogle af vores skriveborde er også justerbare i højden, så du kan variere din arbejdsposition i løbet af dagen, hvilket er særligt vigtigt, når man bruger mange timer ved skrivebordet.

Møde- og konferenceborde

Uanset om du skal holde de daglige møder eller en stor konference, har vi konferenceborde, der passer til dit behov. Vores mødeborde fås i et væld af forskellige størrelser, former og designs, så du er garanteret at finde et bord, der passer perfekt til din virksomheds behov og visuelle udtryk.

Vi har borde designet af både danske og internationale designere, og vi tilbyder forskellige valgmuligheder for pladestørrelser, overflader, lakering samt ben og fødder.

Kantineborde

I vores sortiment finder du også borde til kantinen, der er nøje udvalgt til at opfylde alle dine behov, uanset om du har brug for borde til den lille frokoststue eller den helt store kantine.

Alle vores borde har rengøringsvenlige overflader, der gør vedligeholdelse nem og sikrer deres pæne udseende langt ud i fremtiden.

Højborde

Højborde er det alsidige valg, der passer perfekt til kantinen, caféen eller konferencerummet. De kan bruges som pauseborde eller endda som små mødeborde. Kombiner dem med vores udvalg af høje stole og skab en komplet og stilfuld løsning.

Du kan vælge mellem et stort udvalg

Vores kontorborde er lavet af de bedste materialer og er af højeste kvalitet. Derfor er du sikker på at få et bord, som kan bruges på arbejdspladsen eller hjemmekontoret i mange år. Når du vælger et kontorbord fra Kontorspecialisten, har du stor frihed til at tilpasse bordet, som du vil.

Vælger du et hæve-sænkebord fra os, kan du blandt andet vælge mellem udskæringer, der skal være i bordet, og hvor højt eller lavt det skal være i stand til at hæve og sænke sig. 

Udover hæve-sænkeborde består vores udvalg også af mere traditionelle borde, som kan bruges i mødelokalet eller kantinen. Med andre ord finder du altså borde til kontoret eller arbejdspladsen i bedste kvalitet hos Kontorspecialisten.

Find det rette kontorbord hos Kontorspecialisten

På arbejdspladsen er det essentielt, at bordene er velegnede til arbejde. Det kan hurtigt blive irriterende, hvis bordene på arbejdspladsen ikke fungerer. Sørg derfor for at have gode kontorborde, der er ergonomiske og sørger for, at du sidder behageligt, når du arbejder.

Hvor højt skal et skrivebord være?

Denne problemstilling er der intet klart svar på. Det afhænger nemlig af din arbejdsstilling og dine ønsker og behov, som skrivebordet skal tilpasses. Derfor er borde, som du kan hæve eller sænke en god idé, så du løbende kan variere din stilling, så den passer.

Hvorfor skal jeg vælge et hæve-sænkebord?

Den samme stilling er sjældent en fordel i længere tid, og derfor er det vigtigt med variation, når du har lange dage på din arbejdsplads. Et hæve-sænkebord giver dig muligheden for at justere dine stillinger løbende, så du opnår en ergonomisk løsning - både med skrivebord og kontorstol.

Hvordan vælger jeg det rette kontorbord?

Uanset om dit kontorbord skal stå i stuen eller på dit kontor, så bør du overveje det primære formål samt de forskellige størrelser. I vores sortiment finder du et alsidigt udvalg af skriveborde, og vi er helt sikre på, at du finder noget, der passer til din indretning.

Hvad er et ergonomisk skrivebord?

Det er vigtigt, at du både sidder og står godt. Et ergonomisk skrivebord kan indstilles i højden, så du opnår den mest optimale arbejdsstilling. Du må hverken hænge over bordet, men heller ikke strække dig for at nå tastaturet.