Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Borde

Varer 1-30 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-30 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Moderne eller klassisk, enkeltmands- eller storrumskontor. Uanset hvilken stil og hvilken type kontor du leder efter borde til, så er vi helt sikre på, at vi kan matche dine ønsker.

Vi forhandler kontorborde, hvor funktionalitet, kvalitet og design er forenet med markedets bedste pris. Derudover lytter vi til dine behov og rådgiver dig om alt det, du ikke selv har tænkt på, så du får den løsning til kontoret, der passer dig og dine medarbejdere bedst.

Kontorborde, der sikrer komfort på arbejdspladsen

Her hos Kontorspecialisten finder du et stort udvalg af forskellige typer kontorborde. Et af de bedste borde, når det omhandler ergonomi, er det klassiske hæve/sænkebord. At du hurtigt kan indstille bordets højde, betyder enormt meget for komforten og din optimale arbejdsstilling. Det betyder også, at medarbejderne på kontoret kan slippe for rygskader eller ømme muskler.

Du kan vælge mellem et stort udvalg

Vores hæve/sænkeborde er lavet af de bedste materialer og er af højeste kvalitet. Derfor er du sikker på et skrivebord, som kan bruges på arbejdspladsen eller hjemmekontoret i mange år. Når du vælger et hæve/sænkebord fra Kontorspecialisten, har du stor frihed til at tilpasse bordet, som du vil.

Du kan blandt andet vælge mellem udskæringer, der skal være i bordet, og hvor højt eller lavt det skal være i stand til at hæve og sænke sig. Udover hæve/sænkeborde består vores udvalg også af mere traditionelle borde, som kan bruges i mødelokalet eller kantinen. Med andre ord finder du altså borde til kontoret eller arbejdspladsen i bedste kvalitet hos Kontorspecialisten.

Find det rette kontorbord hos Kontorspecialisten

På arbejdspladsen er det essentielt, at bordene er velegnede til arbejde. Det kan hurtigt blive irriterende, hvis bordene på arbejdspladsen ikke fungerer. Sørg derfor for at have gode kontorborde, der er ergonomiske og sørger for, at du sidder behageligt, når du arbejder.

Hvor højt skal et skrivebord være?

Denne problemstilling er der intet klart svar på. Det afhænger nemlig af din arbejdsstilling og dine ønsker og behov, som skrivebordet skal tilpasses. Derfor er borde, som du kan hæve eller sænke en god idé, så du løbende kan variere din stilling, så den passer.

Hvorfor skal jeg vælge et hæve/sænkebord?

Den samme stilling er sjældent en fordel i længere tid, og derfor er det vigtigt med variation, når du har lange dage på din arbejdsplads. Et hæve/sænkebord giver dig muligheden for at justere dine stillinger løbende, så du opnår en ergonomisk løsning - både med skrivebord og kontorstol.

Hvordan vælger jeg det rette kontorbord?

Uanset om dit kontorbord skal stå i stuen eller på dit kontor, så bør du overveje det primære formål samt de forskellige størrelser. I vores sortiment finder du et alsidigt udvalg af skriveborde, og vi er helt sikre på, at du finder noget, der passer til din indretning.

Hvad er et ergonomisk skrivebord?

Det er vigtigt, at du både sidder og står godt. Et ergonomisk skrivebord kan indstilles i højden, så du opnår den mest optimale arbejdsstilling. Du må hverken hænge over bordet, men heller ikke strække dig for at nå tastaturet.

Kan jeg få kontorborde i mange forskellige designs?

Skriveborde findes i et bredt sortiment! Du kan finde den rette bordplade med alt lige fra alu til laminat, og ofte kan du også vælge imellem forskellige farver, så du opnår den helt rette stil.