Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Skrivebordslamper

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden

Uanset om du normalt sidder ved skrivebordet i timevis, eller om du vil sikre optimale forhold på hjemmekontoret, er det vigtigt med en god skrivebordslampe til at sikre ordentlig belysning.

Derfor kan du her på siden finde et bredt udvalg af lækre skrivebordslamper i høj kvalitet. De forskellige lamper vil alle sikre perfekt belysning, ligesom de findes i forskellige designs og udtryk, så det passer til den indretning og æstetik, du har derhjemme eller på kontoret.


Udforsk det brede udvalg og find den perfekte skrivebordslampe til dine behov.

Find den perfekte skrivebordslampe til kontoret

Sidder man på kontor, er det super vigtigt med god arbejdsbelysning, og den kan passende komme fra en flot og lækker skrivebordslampe af høj kvalitet.

På arbejdspladsen er det nemlig super vigtigt med et godt lys. De fleste tænker ikke over det, men hvis lyset er dårligt - enten for skarpt eller for svagt - kan det i høj grad forringe arbejdsmiljøet. Mange arbejdspladser har store lysrørslamper, der giver et skarpt og hårdt lys. I løbet af en lang arbejdsdag kan det blive irriterende for øjnene. Derfor er det vigtigt, at I har det rigtige lys på arbejdspladsen, så det er behageligt at gå på arbejde.

Her kan skrivebordslamper altså være en oplagt løsning, så hver enkelt medarbejder nemmere kan modificere lyset efter deres personlige behov.


Hvad udgør en god skrivebordslampe?

Hvad udgør så en god skrivebordslampe, tænker du måske. Der er flere aspekter at overveje, men grundlæggende bør en god skrivebordslampe besidde tre primære egenskaber:

  • Sikre god og behagelig belysning

  • Være fleksibel og justérbar

  • Være æstetisk flot og passe til indretningen

Når det kommer til lamper, sådan helt generelt set, er det vigtigste selvfølgelig, at de leverer godt og behageligt lys, som man kan sidde og arbejde i timevis uden at blive irriteret af det. Vi anbefaler, at man går efter en skrivebordslampe med LED-lys, som leverer et behageligt, hvidt lys. Nogle vil måske tro, at varmhvidt lys også er et godt valg til skrivebordslampen, men det vil faktisk ikke være helt optimalt. Med et varmhvidt lys kan man nemlig ikke fokusere helt lige så godt som hvidt lys, og samtidig bliver man også lidt sløv af det.

Det er også rigtig vigtigt, at en skrivebordslampe er fleksibel og jusérbar. Dels kan det være rigtig rart at kunne ændre på indfaldsvinklen af lyset, og dels er det også ganske vigtigt, at man kan justere på lysstyrken, så den altid er på et optimalt niveau i forhold til den enkeltes behov.

Slutteligt er æstetikken selvfølgelig svær at komme udenom. Man kommer til at kigge på skrivebordslampen meget, og derfor er det selvfølgelig bedst, hvis man kan finde en pæn model, som passer i indretningen. Og man kan altså sagtens finde rigtig flotte skrivebordslamper. Hos Kontorspecialisten har vi en række forskellige, flotte skrivebordslamper i forskellig stil, så der forhåbentlig er noget, som falder i din smag.


LED-skrivebordslamper sikrer perfekt kontorbelysning

LED-skrivebordslamper er fremtiden, når det kommer til at sikre den perfekte kontorbelysning. Tidligere har halogen også være ganske udbredt, men LED tilbyder ganske enkelt tilpas mange fordele til at gøre LED-skrivebordslamper til det oplagte valg.

Med LED får du følgende:

  • Miljøskånsom oplysning som sparer ca. 60% strøm ift. halogen

  • Utrolig lang driftstid - Helt op imod 50.000 timer

  • Godt og kraftigt lys

  • Mange LED-skrivebordslamper tilbyder også muligheden for at justere mellem flere forskellige typer lys

Der er altså mange gode grunde til at vælge en LED-skrivebordslampe, og det er også derfor, at vi hos Kontorspecialisten udelukkende forhandler denne type skrivebordslamper. Vi mener ganske enkelt, at det er med disse, man får højest kvalitet.


Køb skrivebordslamper til Danmarks bedste priser

Når du handler online hos Kontorspeciliasten, kan du altid regne med at finde produkter i markedets bedste kvalitet og til Danmarks bedste priser. Samtidig går vi ekstremt meget op i god service, og vi tilbyder hellere end gerne vores professionelle rådgivning, hvis du har brug for vejledning eller gode råd.

Husk også, at mangler du andet tilbehør til kontoret, kan vi formentlig hjælpe dig. Vi har eksempelvis også et bredt udvalg af behagelige kontorstole, praktiske tavler og en masse funktionelle løsninger til opbevaring.


Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt eller kontorindretning generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@kontorspecalisten.dk eller +45 50 52 68 50.