Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Kontorlamper

1 vare

Faldende orden
  1. LILY 900

    7.838,00 kr.

1 vare

Faldende orden

Kontorlamper - Kvalitetsbelysning til kontoret

Lys og lamper på arbejdspladsen har større betydning, end du lige umiddelbart tror. Hvis ikke der er en behagelig belysning, kan det forringe produktiviteten, og gøre det surt at arbejde. Sørg derfor for, at der er fokus på arbejdspladsens belysning. Undgå skarpt hvidt lys, der hvor det ikke er nødvendigt. Gå hellere efter mere varme nuancer, der giver et naturligt lys, der ikke forstyrrer. 

Lampe til kontor med mange funktioner

De lamper der giver mest lys på arbejdspladsen er typisk kontorlamper, der hænger i loftet og skal lyse store rum op. Her på siden kan du se vores udvalg af kontorlamper, der er beregnet til at givet et godt og behageligt lys på arbejdspladsen og samtidig tilføje flot og behageligt design. LILY er fx en funktionel kontorlampe, der ikke bare er praktisk men også meget flot designet. Den bruger energivenlige LED-pærer, men giver stadig et blødt og behageligt lys.

Udover at være en flot lampe, gemmer der sig også et par overraskelser. LILY er nemlig lavet i bæredygtigt og miljøvenligt hamp-materiale. Udover at være godt for miljøet, betyder det også at lampen har indbyggede lyddæmpende kvaliteter. På den måde undgår du at skulle ud og købe akustikplader eller andet, men kan i stedet bare hænge lampen op.