Toggle Nav
Min indkøbskurv  

Belysning

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Kontorbelysning 

Belysningen på kontoret skal gøre det lettere at se og udføre opgaverne ud over det bidrager til et behageligt miljø, der er stimulerende for arbejdet. Nogle af de grundlæggende krav en god kontorbelysning er:

- Nok lys på det rigtige sted.

- Så lidt blændende lys som muligt.

- Et jævnt lys på arbejdsoverfladen.

- Ikke for store kontraster mellem arbejdsområdet og omgivelserne.

Hvilket slags lys du skal have på dit arbejde, er afhængigt af mange ting. For det første hvilket slags arbejde der udføres. Er det nødvendigt med klart lys, så man kan se hvad man laver, eller er det vigtigere med behageligt lys, der ikke skal bruges til konkret arbejde.

Lige meget hvad dit behov er, kan det forkerte lys være medvirkende til dårligere arbejdsmiljø. Flere studier har vist at belysningen har stor betydning for, hvordan vi har det, og at den forkerte belysning kan være direkte sundhedsskadelig.Derfor finder du også et stort udvalg af kontorbelysning her hos Kontorspecialisten. Så kan du finde præcis den type, som du har brug for.

Find den rette belysning

Når du vælger belysning, er det vigtigt at have fokus på, hvor det skal bruges, og hvad det skal bruges til. På kontorer er det vigtigt med belysning, der er ensartet og ikke skarp. Hvis medarbejderne bliver blændet eller udsat for skarpt lys, kan det medvirke til hovedpine og i sidste ende nedsat produktivitet og ringe arbejdsmiljø.

Derfor er alle vore produkter også udviklet specielt til kontormiljøet, så du får en belysning, der passer ind på din arbejdsplads og er med til at det bliver et behageligt sted at være og arbejde.