Toggle Nav
Min indkøbskurv  
AIRLEAF
AIRLEAF AIRLEAF AIRLEAF AIRLEAF

AIRLEAF

2.334,00 kr.
SKU
AIRLEAF

Airflake blev skabt af designeren Stefan Borselius i 2006 og var det første produkt, der kom ud af det banebrydende Air-koncept. Det er fremstillet af stof og dækket af støbt fiberfilt og absorberer lyd og forhindrer ekko. Det tillader lys at passere uhindret.

 
 
 
 
 
 
2.334,00 kr.
Brands:

Details

AIRLEAF


Airleaf er en dekorativ og lydabsorberende hængende akustikvæg af formpresset filt. Modulerne kan, som de øvrige Air-produkter, monteres sammen i forskellige kreative mønstre. Modulerne sættes sammen vha. små plastsamlinger (medfølger).


Designer Stefan Borselius
Som tydeligt demonstreret af sine møbeldesign er Stefan Borselius en designer, der ikke tager nogen genveje. At gennemgå tingene grundigt er noget, han lærte af sin bedstefar og oldefar, begge skabsmænd. Hans vej til at blive møbeldesigner begyndte således med at lære dette håndværk ordentligt på Steneby i Dals Långed. Derefter fortsatte han sine studier i Stockholm på Carl Malmsten Møbelskole og afsluttede senere en kandidatgrad i møbeldesign ved Konstfack University College of Arts, Crafts and Design.
I det lange løb lønner det sig at være grundig - da Borselius, der er kendt for sin store opmærksomhed på detaljer, i dag er blandt Skandinaviens førende møbeldesignere. Hans design serie er også imponerende. Inkluderet i hans portefølje er stole, sofaer, lamper, tæpper og rumdelere - skabt til nogle af de mest prestigefyldte møbelfirmaer i Skandinavien.
For at bryde reglerne skal du først mestre dem - hvis du vil have resultaterne elegante. Når han forfølger sin nysgerrighedsdrevne udforskning af nye ideer, stoler Borselius på hans mestring af møbelsager. Det samme gælder hans brug af nye materialer, som findes i mange af hans værker, ikke mindst de banebrydende produkter, han har designet til Abstracta.

Skal vi hjælpe med dit indretningsprojekt?